Аз контактнах доставчик на устройството и ми бе обяснено, че трябва да го включа не в контакт, а непосредствено след таблото на апартамента.Някой по-грамотен електротехнически, би ли обяснил детайлите и функциите в у-вото снимано от Еспер (за което съм му много благодарен, че бях на косъм да поръчвам).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой ползва ли energy smart?
Collapse
X
-
Yavor написа:Ко се оплакваш, ти имаш цели 14 части в меджик бокса!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
tyson написа:Аз контактнах доставчик на устройството и ми бе обяснено, че трябва да го включа не в контакт, а непосредствено след таблото на апартамента.Някой по-грамотен електротехнически, би ли обяснил детайлите и функциите в у-вото снимано от Еспер (за което съм му много благодарен, че бях на косъм да поръчвам).Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:За да има нещо, което да подобрява консумацията на уреда то тоя уред трябва да е включен в това нещо, а не нещото включено къде да е и да "оптимизара" инсталацията, няма начин просто.
Коментар
-
Immortal написа:jenshen73 написа:За да има нещо, което да подобрява консумацията на уреда то тоя уред трябва да е включен в това нещо, а не нещото включено къде да е и да "оптимизара" инсталацията, няма начин просто.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Никой не измерва реактивната енергия на битови потребители. Такива устройства с кондензатор вътре може в някаква степен да подпомагат електрическата мрежа, но това няма да Ви се отрази на сметката.От 5.04.2013 г. е в сила ,,НАРЕДБА № 1 от 18.03.2013 г. за регулиране на цените на електрическата енергия
Коментар
-
Ето нещо подобно, но за автомобили** ЯПОНСКИ ПАТЕНТ И СЪВРЕМЕННА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ИКОНОМИЯ НА ГОРИВО ПРИ АВТОМОБИЛИТЕ! ** УВЕЛИЧАВА СЕ МОЩНОСТТА НА ДВИГАТЕЛЯ И СЕ УДЪЛЖАВА СРОКА НА ИЗПОЛЗВАНЕ НА АКУМУЛАТОРА! ** ОПАЗВА СЕ ОКОЛНАТА СРЕДА! НЕЗАБАВЕН ЕФЕКТ НА ИКОНОМИЯ!04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Извадка от Наказателния кодекс (благодарение на Lex.bg):Чл. 234в. (Нов - ДВ, бр. 26 от 2004 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) Който сам или чрез другиго осъществи неправомерно присъединяване към електропреносна или електроразпределителна мрежа, или към газотранспортна, топлопреносна, водоснабдителна или канализационна система, система за пренос на течни горива, или неправомерно въздействие върху уредите за търговско измерване на електрическа енергия, природен газ, течно гориво, топлинна енергия или вода, или отведена отпадъчна вода, с което създаде условия за непълно отчитане на потребените електрическа енергия, природен газ, течно гориво, топлинна енергия или вода, или на отведена отпадъчна вода, се наказва с лишаване от свобода до пет години и глоба до петнадесет хиляди лева.(2) (Изм. - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) Ако деянието по ал. 1 е извършено повторно, наказанието е лишаване от свобода от една до осем години и глоба до двадесет хиляди лева.Fiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ
Коментар
-
avvasilev написа:А на мен ми се иска колегата по-горе да обясни, как ТОЧНО този уред коригира косинус фи в мрежата?"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
А най ме е яд, че преди няколко месеца баща ми взел, че и той поръчал като брат си същата чек..я!Още тогава му казах, че е пълна простотия без да съм го отварял и без да знам дори колко струва.Ей за това ме е най яд майка им търгашка!Тия хора са пенсионери и за тях тези суми не са никак символични.Купуват подобни неща заради шибаните търговски трикове, които са всъщност чиста проба измама.Нищо де... Точно с тия пари китки да им купят на мизерниците скапани!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Ето една фейсбук реклама на поредната измама: http://www.ecofuelmanagement.com/bg2/Вижте коментарите от ефекта на 2200 uF кондензатор по-долу.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:Ето една фейсбук реклама на поредната измама: http://www.ecofuelmanagement.com/bg2/Вижте коментарите от ефекта на 2200 uF кондензатор по-долу.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:vgeorgiev написа:Ето една фейсбук реклама на поредната измама: http://www.ecofuelmanagement.com/bg2/Вижте коментарите от ефекта на 2200 uF кондензатор по-долу.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар