Здравйте колеги, не бързаите да ходите на КАТ Пловдив за смяна на талоните, тази сутрин ни върнаха защото и те нямали яснота какво точно да се изисква от водачите и защо е нужна тази смяна, говорих с началника на КАТ- Пловдив които каза че са пуснали запитване до София но и от там мълчат и не знаят какво точно да им отговорят, та за момента каза че такава смяна не извършват, и се надявал до края на седмицата да се разбере. Целия проблем бил че монтажа на ГАЗ никъде не е опоменато като какво да се третира, промяна в конструкцията или не, защото ако ще е промяна КАТ ще иска документ от технотест, което пък също е ъпсурдно защото струва над 500 лева а те повечето коли не струват толкова, ако няма да е промяна пък то било нужно все пак някъв документ които удостоверява че монтажа на тази уредба е по правилата, това също не е ясно кои трябва да го издаде. Та така човека беше доста любезен да ми обясни по телефона тези неща, защото тази сутрин ни върнаха след час висяне на студа. Общо взето както винаги в нашата родина всичко е пълна каша
И наи ми е кеф някои като ме срещне и ми каже " Добро утро" Бе ти подиграваш ли се с мен бре, кво "добро утро" в българия пичка ти матерна.

Коментар