Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ВАЖНО! НЕ бързайте да ходите в КАТ Пловдив за смяна на талон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ВАЖНО! НЕ бързайте да ходите в КАТ Пловдив за смяна на талон

Здравйте колеги, не бързаите да ходите на КАТ Пловдив за смяна на талоните, тази сутрин ни върнаха защото и те нямали яснота какво точно да се изисква от водачите и защо е нужна тази смяна, говорих с началника на КАТ- Пловдив които каза че са пуснали запитване до София но и от там мълчат и не знаят какво точно да им отговорят, та за момента каза че такава смяна не извършват, и се надявал до края на седмицата да се разбере. Целия проблем бил че монтажа на ГАЗ никъде не е опоменато като какво да се третира, промяна в конструкцията или не, защото ако ще е промяна КАТ ще иска документ от технотест, което пък също е ъпсурдно защото струва над 500 лева а те повечето коли не струват толкова, ако няма да е промяна пък то било нужно все пак някъв документ които удостоверява че монтажа на тази уредба е по правилата, това също не е ясно кои трябва да го издаде. Та така човека беше доста любезен да ми обясни по телефона тези неща, защото тази сутрин ни върнаха след час висяне на студа. Общо взето както винаги в нашата родина всичко е пълна каша И наи ми е кеф някои като ме срещне и ми каже " Добро утро" Бе ти подиграваш ли се с мен бре, кво "добро утро" в българия пичка ти матерна.
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Май е по-доре да се вдигнем преди да го измислят какво точно трябва да се случва, защото накрая ще го ядем ние.Как се правеха онези онлайн подписки да го направим в нета, да съберем много хиляди подписи и ако трябва да се ходи някъде да действаме, че ми писна от малумници.Утре като си монтирам другите джанти на колата ще ме третират, че съм променил конкструкцията на колата и ще ми наложат глоба, тука не е Германия и не живеем с по 2000 евро заплата на месец .....
    punto HGT

Коментар

хахах това за джантите и на мен ми мина през ума, или ако си сложиш сполер ми голфовете с техните сини пръскалки трябва всички да минат техно тест, то и за ксенона тогава трябва да важи и за всяка намеса по колата, малоумна работа еии. Ма де викаш по добре да кесим на протести от колкото пред КАТ студа е същия ама каузата друга

Коментар

Ако си смените талона просто спонсорирате някой неизвестен от управляващите с 20 лева, т.к. и да не го направите няма как да ви глобят или да ви задължат да го направите. Освен това изобщо не е сигурно, че ще се наложи тази смяна.

Коментар

Преди малко и аз минах покрай КАТ-Варна,лудницата е голяма,опашката ми напомни едно време за смяна на номерата.Не знам защо си мисля,че това като нищо могат да го отменят след някой друг месец,зависи колко парички ще съберат!
          Peugeot 307 2.0i ГИ
          ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

В другата тема има линк към подписване на петиция против тия глупости - подписвайте , няма да сменям никакви талони
            punto HGT

Коментар

didich написа:
              В другата тема има линк към подписване на петиция против тия глупости - подписвайте , няма да сменям никакви талони
              http://www.peticiq.com/64835https://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D1%81%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%9F%D0%9F%D0%A1-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%82%D 0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0/440731049383519

Коментар

http://press.mvr.bg/NEWS/news131125_02.htm обърнете внимание на втория абзац.

Коментар

та сега да ходим ли в кат или не,а в малкия талон пише ли че е колата е на газ/бензин.щото ако не пише ако ма спрат няма как да се разбере,аз големия си го държа в къщи.
                  типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
                  хюндай акцент 1.5 CNG
                  киа каренс +метан

Коментар

Ми не пише и почти няма как да разберат, казвам почти щото могат да разберат по талона за минат преглед, там пише-вид гориво бензин/газ, тая информация там се взема от големия талон, каквото пише на него това пише и на талона за прегледа. Друг е въпроса че точно тая част от талона не е нужно да е в колата а само перфорирания отрязак от картона за прегледа. Така че пак няма от къде да разберат А и още нещо, да не забравяме че по новите им наредби не могат да те спрат освен в онея 4 случая

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                      тая информация там се взема от големия талон, каквото пише на него това пише и на талона за прегледа.
                      Това не е вярно.На мен в талона ми пише само бензин, а в талона за преглед - бензин/метан.Единствено на прегледа ми поискаха паспорт на газовата, който представих, и ми вписаха в талона за ГТП и двете горива.

Коментар

Immortal написа:
                        Slavi_Lancia написа:
                        тая информация там се взема от големия талон, каквото пише на него това пише и на талона за прегледа.
                        Това не е вярно.На мен в талона ми пише само бензин, а в талона за преглед - бензин/метан.Единствено на прегледа ми поискаха паспорт на газовата, който представих, и ми вписаха в талона за ГТП и двете горива.
                        и при мен е така (:

Коментар

По повод въпроса в тази тема. На моя голям талон, когато прехвърлях колата в КАТ преди 2 месеца ме попитаха има ли ГАЗ, при отговора ми ДА, в големия талон просто ми вписаха, че вида на горивото е Бензин/LPG(втечнен нефтен газ). Това означава ли, че аз не трябва да ходя за смяна на талона, когато излезне яснотата на яве?
                          Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

dimaldim написа:
                            По повод въпроса в тази тема. На моя голям талон, когато прехвърлях колата в КАТ преди 2 месеца ме попитаха има ли ГАЗ, при отговора ми ДА, в големия талон просто ми вписаха, че вида на горивото е Бензин/LPG(втечнен нефтен газ). Това означава ли, че аз не трябва да ходя за смяна на талона, когато излезне яснотата на яве?
                            Да, и въпросът е, защо на много хора в твоята ситуация не са го вписали? И защо гражданите трябва да плащат пропуските на отегчени лентяи в пунктовете на КАТ?
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

https://www.facebook.com/events/5482...=join&source=1

Коментар

Working...
                              X