Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ски в България ?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Таман февруари беше . Инаше студентки от Медицинският университет - Плевен .Писти има всякакви , ски-влекове и гардероби ( на колегата няма да му трябват виждам ).Това е едно от малкото непознати места по на нашата Родина .
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

    Коментар


      #17
      Тези 40 мин. не ме плашат хич. Ние редовно си правим преходи от около 6-8 часа с малката. Това не е никакъв проблем.Ще го помисля сериозно и това.П.П: Е няма какво да го мисля...това с общия санитарен възел не го бях видял. Няма начин просто. А пък 100 лева за апартамент...по-добре да дам 80 и да съм на върха на Мечи Чал в Пампорово П.П2: Ако се прежаля да отидем две семейства (примерно с кумовете или нещо от този сорт) може и да вземем апартамент, но можеш ли да ми дадеш някакви снимки от хижата, от пистите, някаква информация въобще. Не мога да открия нищо конкретно в нета. Имам предвид снимки на апартамента, какво предлага, снимки на пистата, дължина на пистата, трудност и т.н.
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

      На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

      Коментар


        #18
        z_sutrov написа:
        колега, като ти гледам бюджета отпада да ти обяснявам за Австрия. За БГ-аз също карам от много малък и по тези места, които колегите ти споменават като Узана, Добринище и подобни неможе да си направя кефа. Затова по-добре се консултирай с жена си. Аз като ходя искам да се размажа 5 дена от карана и после да ме държи до другата зима. Примерно тази зима ще правим компромис с по-малък курорт, за да уча жената, че другата година иде ред на малкия(вече му събирам екипировка). Та това което искам да кажа: като е за учене, за слаби скиори или само за начесване на крастата стават малките курорти, но ако искаш да си направиш кефа избери някой от големите(това е моето мнение). За мене фаворит ми е Пампорово от едно време. Само не прави грешката да ходиш когато има някакви почивни дни или ученическа ваканция. За спане и настаняване много може да видиш в нета. А м/у другото ако имаш клубна карта на Мтел имаще отстъпка от лифта, но за тази година още не съм се интересувал дали ще важи това.
        Обясни ми за Австрия Ако ще си заслужава - ще се бръкна.
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

        На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

        Коментар


          #19
          И аз бих прочел с интерес за Австрия

          Fiat Bravo T-Jet 120

          Коментар


            #20
            за австрия:където и да си харесате от Schladming на запад няма да сбъркате. Там са едни от най-хубавите им курорти. Цените обаче са соленички по хотелите. Най-добре ако може някъде в къща да си запазите. Дневната карта за лифтовете е от порядъка на 60-80Е. Цени за ски оборудване под наем немога да кажа, защото сме си носили. Пътя с кола от Сф до Schladming и обратно като разход с пътните таксите е около 700лв (на газ и малко бенз). На север има един курорт до границата с Чехия -Hochficht(има и други ама този най- много ми хареса). Там пак не е зле, по-евтино е, но и съоръженията са по-старички. Ако не те притесняват парите, където и да отидете в Австрия от Schladming на запад мисля , че няма да се разочаровате. Друго което се сещам повечето хотели(да не кажа и всичките) офертите им бяха все за седмица. ето един сайт с всичките им курорти: http://www.bergfex.com/oesterreich/ . Има информация за всеки курорт като писти, лифтове и ако не се лъжа и актуална информация за сняг и цени на карти.Всичко зависи колко пари може да прежалиш. Като цяло за нас си е доста скъпичко там. А като седнеш на заведения да не говорим. Ние една вечер излязохме на бар, бяхме около 10 българи(5 двойки) и оставихме някъде около 850Е за сметката като не сме пили както тука в БГ.
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

            Коментар

            Working...
            X