Таман февруари беше . Инаше студентки от Медицинският университет - Плевен .Писти има всякакви , ски-влекове и гардероби ( на колегата няма да му трябват виждам ).Това е едно от малкото непознати места по на нашата Родина .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ски в България ?
Collapse
X
-
Тези 40 мин. не ме плашат хич. Ние редовно си правим преходи от около 6-8 часа с малката. Това не е никакъв проблем.Ще го помисля сериозно и това.П.П: Е няма какво да го мисля...това с общия санитарен възел не го бях видял. Няма начин просто. А пък 100 лева за апартамент...по-добре да дам 80 и да съм на върха на Мечи Чал в Пампорово П.П2: Ако се прежаля да отидем две семейства (примерно с кумовете или нещо от този сорт) може и да вземем апартамент, но можеш ли да ми дадеш някакви снимки от хижата, от пистите, някаква информация въобще. Не мога да открия нищо конкретно в нета. Имам предвид снимки на апартамента, какво предлага, снимки на пистата, дължина на пистата, трудност и т.н.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
z_sutrov написа:колега, като ти гледам бюджета отпада да ти обяснявам за Австрия. За БГ-аз също карам от много малък и по тези места, които колегите ти споменават като Узана, Добринище и подобни неможе да си направя кефа. Затова по-добре се консултирай с жена си. Аз като ходя искам да се размажа 5 дена от карана и после да ме държи до другата зима. Примерно тази зима ще правим компромис с по-малък курорт, за да уча жената, че другата година иде ред на малкия(вече му събирам екипировка). Та това което искам да кажа: като е за учене, за слаби скиори или само за начесване на крастата стават малките курорти, но ако искаш да си направиш кефа избери някой от големите(това е моето мнение). За мене фаворит ми е Пампорово от едно време. Само не прави грешката да ходиш когато има някакви почивни дни или ученическа ваканция. За спане и настаняване много може да видиш в нета. А м/у другото ако имаш клубна карта на Мтел имаще отстъпка от лифта, но за тази година още не съм се интересувал дали ще важи това.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
за австрия:където и да си харесате от Schladming на запад няма да сбъркате. Там са едни от най-хубавите им курорти. Цените обаче са соленички по хотелите. Най-добре ако може някъде в къща да си запазите. Дневната карта за лифтовете е от порядъка на 60-80Е. Цени за ски оборудване под наем немога да кажа, защото сме си носили. Пътя с кола от Сф до Schladming и обратно като разход с пътните таксите е около 700лв (на газ и малко бенз). На север има един курорт до границата с Чехия -Hochficht(има и други ама този най- много ми хареса). Там пак не е зле, по-евтино е, но и съоръженията са по-старички. Ако не те притесняват парите, където и да отидете в Австрия от Schladming на запад мисля , че няма да се разочаровате. Друго което се сещам повечето хотели(да не кажа и всичките) офертите им бяха все за седмица. ето един сайт с всичките им курорти: http://www.bergfex.com/oesterreich/ . Има информация за всеки курорт като писти, лифтове и ако не се лъжа и актуална информация за сняг и цени на карти.Всичко зависи колко пари може да прежалиш. Като цяло за нас си е доста скъпичко там. А като седнеш на заведения да не говорим. Ние една вечер излязохме на бар, бяхме около 10 българи(5 двойки) и оставихме някъде около 850Е за сметката като не сме пили както тука в БГ.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар