Тази линя върви ли? В интернет много информация, и никъде нищо конкретно. Интересува ме принципно дали не е спряна. Имам идея за екскурзия до Киев (някога, догодина може би), но с кола и не ми се иска да минавам през границата Румъния-Молдова. С ферибот ми се вижда най-удчано, ако е отворена линията. И колко време е пътя с него, знаете ли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ферибот Варна - Одеса
Collapse
X
-
-
Не минавай границата с Молдова , а направо карай през Сучава ( Румъния ) - Чернивци ( Украйна ) .След това Каменец Подолски - Житомир - Киев .Край Сучава има прекрасни манастири ( един от тях е Драгомирна ).Минавал съм по този път и съм си свиркал.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Хубаво избирай времето ако ще е с ферибот, че като бях моряк по средата на август ходихме на учение в Одеса с едно СДК... тръгваме вечерта към 20:00 - морето тепсия и ни събудиха в 4 през нощта на пожар и като видях 9 бала вълни разбрах защо му викат Черно море На кораба като чисто нов са му давали гаранция, че ще издържи 8 бала... а той 30 годишна морга как не се разпадна не знам, само се чуваше Буум-бууум и се гънеше като локумFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Път
Пита пристанището /фериботно обслужване/те е ти кажат Но и аз мисля че с колата е по добре ако е екскурзия един прав път, нов на доста места , равен .В Румънияиначе Киев ,Черновци са много хубави градове .http://www.navbul.com/bg/main-activi...erry/index.php
Коментар
-
Еми с колата де. Просто не ми се кара прз различни граници толкова много и ме осени идеята да скипна малко от шофирането, като кача таратайката на ферибот. Ключарю, полезен линк. Като тръгна ще го имам предвид със сигурност.Малко извън темата: от къде мога да си намеря дозиметър и да не трябва да плащам 2000лв ?"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Път
Виж в Конрад там имаше нещо подобно аз сега ходих да взимам някой неща Що ти е да не прекарваш тежко :DТук има едно приставка но не виждам цена http://www.anipal.eu/index.php?posti...-pm1604-g40188
Коментар
-
Synthy написа:Не, няма да прекравам нищо тежко За измерване на радиационен фон ми трябва. Май трябва да се ограмотя малко на тема радиация, мдааAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар