Гадно днес ми откраднаха CD-то на колатаБях ужасен направо и се нервирах като видях кабелите да стърчат CD то не беше нищо BLAUPUNKT на старо дори не се и сваляше панела /развали се трябва да напъваш с отверка /и затова не го бях свалил . А сина беше строшил дистанционното на алармата Това се случи на 30 м от работата на 5-те Кьошета.Дори и ключалката е строшена.Утре при Италянеца за втора употреба че новите са много афиф .Е вече го проклех с парите да му купят све---. За Там където е тръгнал .Ако някой чуе за такова CD нека пише.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
гадно днес ми откраднаха CD то на колата
Collapse
X
-
Съчувствам ти! На следващото му махай редовно панела и му сложи един капак, моето вече година седи пред блока в това състояние и да чукна на дърво-може би е последното недокоснато. Капака е не да не се вижда че има СД, а какво е и има ли смисъл да се краде.Дръпнали са ти го щото паркираш в центъра, наркоманите действат по обяд.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
-
Малко оф-топик, ама на един приятел ей така му бяха откраднали професионален фотоапарат с обектива и няколко дни след това както си се разхождаме с него из София и отиваме на оня битак за антики и джунджурии дето е до катедралата и познайте какво-той го видя там и си го позна по някакво изчоплено човче там, викаме полиция, той отива в квартирата, показва документ за собственост и му върнаха апарата.А оня дето го продаваше се оказа бивш полицай, уволнен дисциплинарно...N.Y. State of Mind
Коментар
-
В районът около НДК се тараши сериозно!!! Ако ви се налага да паркирате там гледайте да е по свето и не за дълго. На мех два пъти ми отваряха старата кола по тези улички, много колеги са с изгърмели касетофони, строшени стъкла, или разбити ключалки!По някои улици и тротоари има цели пътеки от строшени стъкла.
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
gdd55
Kолега съжалявам много.На мене снощи или по точно вчера снощи ми надраскали колата с пирон до ламарината чак.Един път не я прибрах и и е***а майката.Задната врата и задния калник изгоряха трябва да се боядисват пак.Тва е гнусна и завистлива нация тва не е кражба а изрудщина от завист.Vadim-чо кажи ми сега бате нали имаш каско те ще ти я оправят да ти с**а на каското или ми кажи да си беше стоял в Англия кажи и идвам в София и ти режа врата. <-- |Не се допускат подобни заплахи!!!| Обичам колата си повече от жена си която е топ модел на България.Аман от селски тъпанариКорекцията е направена от Mazgarev: Колега, пазя цялото ти съобщение (ако имаш проблеми с това ми пиши на лични!)... по своя преценка намалих шрифта на заплахата, която си отправил и цензурирах обидните думи! Настоявам ти сам да промениш поста си, така че да се запази смисъла на това което си искал да кажеш, но без присъствието на цинизми и заплахи към други потребители!
Коментар
-
Няма нужда ми с...ш на каското, нито пък съм ти Vladim-чо, може да ти се окажа и батко дори. С всяко измиване на колата откривам нови екстри! Я драскотинка, я някоя вдлъбнатинка.... най-често резки от рязко отворени врати на съседни коли. Каското е направено да покрива щети, доскоро се колебаех да ходя за дреболии и щети да обявявам, но май скоро ще се промени това. На края ще ми преобядисат цялата кола детайл по детайл!И пак, какво се пенявиш не знам! Моята кола "спи" пред блока, през деня е паркирана в центъра и около нея щъкат, кой знае, какви екземпяри наричащи себе си шофьори! Да седна да се тюкам за всяка дреболия? Няма да стане, поне докато нямам собствен гараж и паркинг място на работното си място. Тогава обаче ще се наложи да паркирам пред Практитер да речем и пак някоя леля ще слезе със замах от джипа, щото и пречи шкембето и не може да го извади изпод волана!
В този ред на мисли... да обичаш колата си от собствената си жена... тежко и горко на тази женица!
P.S. Забравих... с това ти нападателно поведение и остър език нищо чудно да си спечели "приятели" сред съседите си. И на Mazgarev му одраха двете врати с пирон, ама не орева орталъка, нито псуваше по България.
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
е къде е шефа на фиат ,това е най-голямата реклама - да обичаш колата си повече от жена си (която на сичкото отгоре е топ модел бг)колега искрено ме разсмя ,все съм чувал за фиат фанатици ама твойто преминава сички граници ,ПОЗДРАВЛЕНИЯ ,ако тръгнеш да продаваш колата сигнализирай ми
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
На мен ми надраха десните врати преди време (Както спомена Vladim)... отидах при застрахователите и те ми боядисаха вратите без да ми вземат нито лев!Отивай там и завеждай щетата!Успех!П.П.: По повод това което си написал за жена си... силно вярвам че не си искал това да кажешАз специално в моята кола бих искал не друг ами именно толкова близък човек да возя... иначе сам да си пътувам не ми харесва!
FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Re: гадно днес ми откраднаха CD то на колата
kluchar написа:Гадно днес ми откраднаха CD-то на колатаБях ужасен направо и се нервирах като видях кабелите да стърчат CD то не беше нищо BLAUPUNKT на старо дори не се и сваляше панела /развали се трябва да напъваш с отверка /и затова не го бях свалил . А сина беше строшил дистанционното на алармата Това се случи на 30 м от работата на 5-те Кьошета.Дори и ключалката е строшена.Утре при Италянеца за втора употреба че новите са много афиф .Е вече го проклех с парите да му купят све---. За Там където е тръгнал .Ако някой чуе за такова CD нека пише.
Коментар
-
кражби
Кражбите около центъра са напастЕдни познати който се занимават с такива крадци и наркомани казват че ако съм бил там да ги вида и им се репча вадели ножове и налитали на бой .Ами нетрябваше ли крадците да бягат като видат хора Били много нахални и не прощавали .Равносметката е следната освен CD което отклраднаха смяна на ключалки едната счупена тотално а другата повредеена и не всеки път отваря счупено сърце на старо от Италянеца щото са по хубави от нови мо 2.10лв.=20лв иначе нови по 20лв китайски и оригинални 40лв бройката+ пренареждане .губене на време да сиги пренаредя, вадене на корите който си ги бях направил както трябва .и въобще губене на време и нерви и незнам ако е някого на заплата и работи по час кога ще намери време да смогне да си ги направи всички тези процедури ако работи от 9до 18или подобно .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар