Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за климатиците MIDEA

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    BO написа:
    style34 написа:
    А не ви ли пречи да спите на климатици? Едно че колкото и да е духа и второ - дори и най-тихият да е пак си шуми. Аз преди да пуснат парното си пускам една много безшумна духалка, но почти всеки път като включва и изключва я чувам и ме побърква.Като съм ходил в хотел с климатик същата работа.
    Това за мен беше основната причина да сложа радиатори и да се отоплявам с ТЕЦ, за което си плащам сега.Втората причина беше трудността да сложа телата, където аз искам.И аз съм чувствителен на темата шум и сън.Дори лятото не мога да спя на отворен прозорец и в спалнята спя на затворен прозорец, а отварям в съседната стая прозореца. И понякога пак ме дразни.За това винаги се оглеждам и до ден днешен за 2 параметъра - добър СОР и нисък шум, съответно в някакъв относително марков климатик.Комбинацията от горните два параметъра към днешна дата ме навеждат само към един модел - Мицубиши Зубадан.Още се чудя дали да сложа поне един в едната стая или да си остана на топлофикация. Очевидно от 1 стая никога този климатик няма да се "избие" от разлика в цената на отоплението, ама поне да намалим месечните сметки в последствие, пренебрегвайки инвестицията.
    Стой си на ТЕЦа, не се лигави. Знаеш ли как шумят и духат гадните климатици...И вероятно няма много да ти падне месечната сметка за отопление, а ще си изгубиш комфорта,който имаш сега. Де да имаше ТЕЦ при мене...Колко плащаш за отопление и топла вода? На мене в студените месеци (декември, януари, февруари) ми идва по три стотака... Това са 150-200лв ток и 100лв дърва, а труда си е от мене. Апартамента ти е като моя ако си спомням правилно.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

    Коментар


      fidos написа:
      за шума от вътрешното тяло няма проблем но какво да правим с трактора отвън дето е закачен на стената така де външното тяло на климатика :D
      На "трактора" отвън му се монтират тампони под "крачетата", нивелира се майсторската и спира да тропа. Е... ако е купен със заводски "дефект" да вдига 100db спасение няма.
      Fiat Coupe 1.8

      Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

      Коментар

      Working...
      X