А някой употребяван климатик? Има добри попадения за не много пари. Относно топленето на 40кв.м. с 18-ка... трудна работа, почти невъзможна според мен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за климатиците MIDEA
Collapse
X
-
"Новото си е ново"... напоследък избягвам да купувам ново, защото новото не е такова, каквото беше новото преди 4-5 години. За гаранцията - ти си знаеш. Но аз след като имам в къщи употребяван климатик, и гледам в офиса новите климатици и при приятели... еми не бих си купил нов."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
На охлаждане няма как да се заледи. И това е климатик, да, тези 52 000BTU... от някъде трябва да дойдат. И 12 градуса, ако е влажно - като стой та гледай ще се заледи. Има и вариант да и е малко фреона (това техник ще каже)."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Ама ти ако си мислиш, че скъпите климатици не се обледеняват.. у грешка си Няма климатик, който да топли без да се обледени - НЯМА такъв. Друг въпрос е как се контролира този процес. Когато питата е с темп. -5* примерно, а навън е влажно и мъгливо - това, което си показал на снимката е цветенце"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Коментар
-
Synthy написа:Сигурно заскрежената отоплява някоя кифла, или две... на тях все им е студено и бичат куиматиците да работят на маХ :DAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Имам Осака от най-старите, той е като часовник - в студовете на всеки час дефроства, Панасоникът дефроства в зависимост от атмосферните условия - редовно го гледам, понеже външното му тяло ми е на удобно място под прозореца - само заскрежава и в процеса на дефрост видимо питата се изчиства и става като нова. Фуджицуто дефроства най-рядко и е най-безшумен, но никой от трите не прави лед, и трите са инвертори. Не вярвам, че Мидея може да поддържа 24 градуса във външен апартамент северозападно изложение не през зимата, а дори и при сегашните условия.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Може да поддържа и 25. Технологията на Мидеа е на Тошиба, както и повечето части вътре. А пък Тошиба са име в климатичната техника."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Коментар
-
sugarboy пари да вярваш нали знаеш, че няма да ти дам . Споделям впечетлението си от работата на 2 климатика в моя дом. Не ги хваля, не ги и оплаквам. Няма и да ги продавам. Несериозно е да пишеш, че при 10-12 градуса навън през деня и 5-6 през нощта не Мидея, а който и да е климатик 12-ка на пазара няма да може да вдигне 24 градуса в стая от 15 квадрата. Да уточня само, че апартамента ми е стара тухла - стената е от 3 реда тухли, имам корк под масивния паркет и 3.5 см фибран на тавана. И още нещо - апартамента е с изложение изток-юг, юг-запад, запад-север, не чети само последното.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар