Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за климатиците MIDEA

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А някой употребяван климатик? Има добри попадения за не много пари. Относно топленето на 40кв.м. с 18-ка... трудна работа, почти невъзможна според мен.
    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Предлагат ми и такъв втора употреба наистина е по евтин,но нито гаранция ми дават нито документ поне при тези където аз попитах а и принципно новото си е ново
      FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
      FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
      FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

Коментар

"Новото си е ново"... напоследък избягвам да купувам ново, защото новото не е такова, каквото беше новото преди 4-5 години. За гаранцията - ти си знаеш. Но аз след като имам в къщи употребяван климатик, и гледам в офиса новите климатици и при приятели... еми не бих си купил нов.
        Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Тая Мидея е снимана днес по обяд при температура на въздуха 12 градуса.Е тва ако е климатик....
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Може да е работила на охлаждане, какво толкова.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

На охлаждане няма как да се заледи. И това е климатик, да, тези 52 000BTU... от някъде трябва да дойдат. И 12 градуса, ако е влажно - като стой та гледай ще се заледи. Има и вариант да и е малко фреона (това техник ще каже).

Коментар

Па знам ли е какво и е! Монтиран е в близост до работното ми място и все така я виждам заледена през хладната част на годината. Лятоска я разглабяха цялата и май и смениха компресора,ама пак си е ледогенератор.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ама ти ако си мислиш, че скъпите климатици не се обледеняват.. у грешка си Няма климатик, който да топли без да се обледени - НЯМА такъв. Друг въпрос е как се контролира този процес. Когато питата е с темп. -5* примерно, а навън е влажно и мъгливо - това, което си показал на снимката е цветенце

Коментар

Е па те са две Миндеи една до друга. Другата не съм я виждал в такова състояние. Да заскрежава,ама се размързява си работи. Тая на снимката е вечно в лед.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Сигурно заскрежената отоплява някоя кифла, или две... на тях все им е студено и бичат куиматиците да работят на маХ :D

Коментар

Synthy написа:
                        Сигурно заскрежената отоплява някоя кифла, или две... на тях все им е студено и бичат куиматиците да работят на маХ :D
                        Е, просто на тази Мидея модела и е такъв...Как па за четири години, в мъгла и мраз не видях Дайкина така обледен. Аа старото Нео в стария апартамент си се облеждаше за здравей здрасти. И у сестра ми панасониците - малко мъглица да видят и са дотам, а самсунга им не спира...
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Имам Осака от най-старите, той е като часовник - в студовете на всеки час дефроства, Панасоникът дефроства в зависимост от атмосферните условия - редовно го гледам, понеже външното му тяло ми е на удобно място под прозореца - само заскрежава и в процеса на дефрост видимо питата се изчиства и става като нова. Фуджицуто дефроства най-рядко и е най-безшумен, но никой от трите не прави лед, и трите са инвертори. Не вярвам, че Мидея може да поддържа 24 градуса във външен апартамент северозападно изложение не през зимата, а дори и при сегашните условия.
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Може да поддържа и 25. Технологията на Мидеа е на Тошиба, както и повечето части вътре. А пък Тошиба са име в климатичната техника.

Коментар

sugarboy пари да вярваш нали знаеш, че няма да ти дам . Споделям впечетлението си от работата на 2 климатика в моя дом. Не ги хваля, не ги и оплаквам. Няма и да ги продавам. Несериозно е да пишеш, че при 10-12 градуса навън през деня и 5-6 през нощта не Мидея, а който и да е климатик 12-ка на пазара няма да може да вдигне 24 градуса в стая от 15 квадрата. Да уточня само, че апартамента ми е стара тухла - стената е от 3 реда тухли, имам корк под масивния паркет и 3.5 см фибран на тавана. И още нещо - апартамента е с изложение изток-юг, юг-запад, запад-север, не чети само последното.
                              Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Synthy написа:
                                Може да поддържа и 25. Технологията на Мидеа е на Тошиба, както и повечето части вътре. А пък Тошиба са име в климатичната техника.
                                +1
                                Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Working...
                                X