Еми, това е въпроса. Какво ще рече това? Инструменти без изолация на тях, против високо напрежение или как точно? За груба работа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво представляват шлосерските инструменти?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Чудя се къде е зададен този въпрос.Ако си обясниш какво е професия шлосер,ще си обясниш и какви инструменти ползува той.Шлосерите са в машиностроенето и те в общи линии са свързващото звено между машинната обработка на детайлите и доработката им в краен детайл или изделие.Основният инструмент на шлосера е пилата.Всичко което се довършва на ръка е шлосерска работа.Пилене,нарязване на резби,почистване на детайли,разпробиване,фрезенковане и ред други дейности.Инструментите и са свързани с тези дейности и не виждам каква изолация трябва да имат че да не ги удари тока. Сега сериозно.Наистина ли не знаеш какви инструменти ползува един шлосер.Ако е така ела на гости във фирмата където работя и ще се запознаеш с тях.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
Шлосер
Та това се учи в 1 или 2 клас Ама вярно като пишеш шлосер в Google да търсиш картинки излизат простоти или най много нещо таковаhttp://www.shutterstock.com/subscribe.mhtml
Коментар
-
Да, до 4-ти клас и сечението на кабела знаеш какво е и как се изчислява. Така е. Чудно ми е до 12 клас колко си бил въобще умен ти, да не говорим за малките класове. Въпроса ми беше прост. Случи се така, че ми трябваха клещи и поисках от едни електричари и те ми дадоха клещи в ръцете и ми казаха, че не са шлосерски. Хубави маркови електричарски клещи бяха от някакъв комплект. Също така преди време минах тест, в който имаше въпрос с какви инструменти ще работиш под напрежение и шлосерските бяха като отговор също. И пак се зачудих какви ще са тия инструменти.Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Тази тема е направо като доказателство в подкрепа на вица за разликата между български, американски и руски форум.@qnkov Вярно сега почти всички инструменти са с изолация на дръжките им. Обаче разликата между повечето инструменти и тези предназначени за електротехници е, че на тях няма маркировка на какво напрежение е тествана да издържи изолацията на дръжките. Поради това с обикновени отвертки или клещи не е препоръчително да се работи под напрежение (въобще не е препоръчително да се работи под напрежение по принцип, без значение с какви инструменти).
Коментар
-
Хора, защо обърнахте темата на човека във зона за спам?Разликата между шлосерските и електро иструментите е осезаема, просто защото шлосерските са в по здраво изпълнение /дори и по груби/, държат на натоварване и са предназначени за тежка работа, докато ел. инструментите са със по добра изолция и предназначени за съвсем други натоварвания /пак за грубоста, при тях просто не се изисква издръжливост като при шлосерските/Това е с две думи, а не празнословни постове, които не въврвят във темата/периодично се получава за съжаление/
Коментар
-
Re: Шлосер
kluchar написа:Та това се учи в 1 или 2 клас Ама вярно като пишеш шлосер в Google да търсиш картинки излизат простоти или най много нещо таковаhttp://www.shutterstock.com/subscribe.mhtmlThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар