Здравейте, Интересувам се дали сте гласували. Отговорете на анкетата, не се чувствайте задължени да отговаряте с мнение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гласувате ли ?
Collapse
X
-
За резултата от последното гласуване голяма вина имат Депеш мод колкото и идиотски да звучи - заради концерта им доста млади хора /включително сестра ми и доста нейни приятелки/ не гласуваха...Повярвайте ми - резултата щеше да е друг...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
-
Не успях да гласувам,заради тъпите правила на изборният кодекс. Не позволиха да се открие секция в чужбина, въпреки събраните достатъчно молби от желаещи да гласуват. Имало молби, които са изпратени по 2 или 3 в един плик. Нима не е нормално едно семейство да изпрати 2 молби в един плик? Пълна малоумщина!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
То и аз съм редовен в гласуването, но все си задавам въпроса в последствие, дали съм аз не съм в ред или тези за които съм гласувал.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
bubachko
По принцип не гласувам, просто защото няма за кого. От 24 години насам няма право на избор, а контролиран вот с няколко възможности. С моя и без моя глас - едно и също, "наще" винаги влизат и управляват...На последните 2 избори (президентски и парламентарни) обаче гласувах, за Витков - не защото бях убеден, че ще оправи нещо (въпреки, че ми се искаше), а защото беше различен и не е един от "онези". На следващите избори ако го има него или някой друг различен - пак ще гласувам. Ако са пак само "наще хора" - няма причина която да ме закара до урната.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар