vgeorgiev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гласувате ли ?
Collapse
X
-
vgeorgiev написа:style34 написа:vgeorgiev, почти 100 гласа, къв е извода?
Коментар
-
Напълно съм съгласен с Дидо!!! Поредната анкета ,която се опитва да вмени вина на друг,за това,че политиците се ебават с нас!Аз да попитам автора на темата и "вечногласуващите" ако НИКОЙ не иде да гласува какво ще се случи? И не ми казвайте,ама няма как да стане,а ми отговорете,така ще стигнете сами до извода,че единствения начин да се промени политическото статукво у нас е да бъдат напълно игнорирани!!! И ви го казвам най-отговорно- избора между бойко,доган,станишев ,костов,кунева и т.н. е все едно избираш между куршум,нож,брадва или граната-резултата е все един и същ!!!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Напълно съм съгласен с Дидо!!! Поредната анкета ,която се опитва да вмени вина на друг,за това,че политиците се ебават с нас!Аз да попитам автора на темата и "вечногласуващите" ако НИКОЙ не иде да гласува какво ще се случи? И не ми казвайте,ама няма как да стане,а ми отговорете,така ще стигнете сами до извода,че единствения начин да се промени политическото статукво у нас е да бъдат напълно игнорирани!!! И ви го казвам най-отговорно- избора между бойко,доган,станишев ,костов,кунева и т.н. е все едно избираш между куршум,нож,брадва или граната-резултата е все един и същ!!!
Коментар
-
style34 написа:... а и пенсионерите са готови на протести за 50 лева, какво остава ако им ги дадеш само, за да гласуват. ..Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар