Да, сигурно са дошли да помагат на "левите" кандидат-президенти, че не се знае какво може да стане, ако другия лагер спечели - ще ги натикат в "кучи гъ.." :D
момчета няма да ви дойде акъл в главата...за какво трябва да има насилие...колкото повече ги има такива толкоа повече мацки остават за нас бе нали знаете make love-not war
FIAT PUNTO 1.7TD & MAZDA 323F & LANCIA PRISMA 1.6I.E. & OPEL ASKONA
Аз по принцип съм толерантен ама много мразя да се показват гнусните педали. А е скрит некой и да не си личи много и да не го паказва може ама чак и конференция. Я вижте какво правят сърбите с такива http://youtube.com/watch?v=MIE6_P_Q-2s
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
Не къде да е, а в Библията пише, че (цитирам по памет, но смисъла е точно този): "Който се съеши със себеподобно от същия пол да се накаже като се пребие до смърт с камъни!".
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Не къде да е, а в Библията пише, че (цитирам по памет, но смисъла е точно този): "Който се съеши със себеподобно от същия пол да се накаже като се пребие до смърт с камъни!".
Да не бъркаш Библията с корана?
Не - не ги бъркам! Мисля, че това беше в Стария завет, но не съм сигурен. Но Корана е 85-90 % преписан 1/1 от Библията, така че може и там да го има...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар