Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

в Бургас на ЧНГ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

в Бургас на ЧНГ

Темата е по-скро въпрос към Бургазлии. Искам да ходим някъде за ЧНГ, обаче искам и да съм на морето. И тъй, като Бургас ми е любим град, се оглеждам натам, но не намирам нищо организирано за нова година. Знаете ли каква ще е програмата, организирано от общината, някакъв концерт, нещо друго... изобщо на 31.12-01.01 какво ще има в Бургас? Хотелските програми не са ми интересни от много години, предпочитам на открито, с много хора, музика и празнична атмосфера.
    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Разгледай и оферти за Гърция
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Тц, мерси. Бургазъ ме влече
      Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Програма със сигурност ще има. Все още не е изнесена никъде,но може да следиш на сайта http://www.burgas.bg/index.php
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Eлха на тройката + 100 капана за вино и наденички + адски много народ + студен вятър омесен с пушилка от споменатите капани + заря пред общината ще има на 100%

Коментар

Лелеее, срам и позор за мен. Бургазлии, моля да ме извините за малоумната правописна грешка. никога не съм врвал, че ще направя точно тази грешка в правописа. Извинете ме!За тройката... ок. Аз се чудя дали да ходим с жената и детето в Бургас за нова година. Не ми се седи в къщи, в хотел също не ми се ходи, на вила с приятели съвсем (най-често е в забутано място) не ми се ходи. Искам някъде на весело, и да е на открито ама без селски изпълнения. И понеже имам слабост към Бургас, се замислих за там.

Коментар

Като идея само ти го давам - минали години сме си запазвали маса или цял бар с моите хора някъде около общината (има доста заведения наоколо) и към 11:30 който иска да играе хора и да гледа заря заминава, на който му се пие остава да си порка

Коментар

От София да биеш път, за да бъдеш на площада в Бургас...Хм, аз не бих го направил! Не мисля, че се получава кой знае какво НОВОГОДИШНО шоу/лично мнение/!
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Толкоз път,за един път,никой път.Важи и за други работи

Коментар

Dilyan-Z написа:
                    Толкоз път,за един път,никой път.Важи и за други работи
                    не се заричай за другите работи.
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

Толкоз път... 1/4 от пътя минавам всеки ден за да ходя на работа и да се прибирам. С път не можете да ме уплашите по магистралата Ама няма да е само за вечерта, ще си направим едно зимно море

Коментар

Още нищо ясно няма като програма... днес чух, че Христо Гърбов пазарили, ама не разбрах за 6.12 или за Нова година... Като стане ясна програмата ще ти я кажа, щото общо взето аз плащам музиката
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                          Още нищо ясно няма като програма... днес чух, че Христо Гърбов пазарили, ама не разбрах за 6.12 или за Нова година... Като стане ясна програмата ще ти я кажа, щото общо взето аз плащам музиката
                          той е в програмата за Никулден.
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

А, я като ти плащаш музиката (donnna), разкажи повече за Никулден. Там има ли смисъл да си взема отпуск 2 дни и да отиедм да видим Бургазъ ? Само за 06.12 ли има програма, или ще е повее дни?

Коментар

Synthy написа:
                              А, я като ти плащаш музиката (donnna), разкажи повече за Никулден. Там има ли смисъл да си взема отпуск 2 дни и да отиедм да видим Бургазъ ? Само за 06.12 ли има програма, или ще е повее дни?
                              http://www.burgas.bg/index.php/bg/news/details/1/16734Приповдигнато настроение в ритъма на суинг, джаз и рок, ще завладее Бургас в никулденската вечер на 6 декември.В духа на тазгодишната ретро концепция на Община Бургас, специални гости на големия празничен концерт ще са Мишо Йосифов - сектет и дамското трио "Сентиментъл Суингърс".Талантливите музиканти, които създават невероятно настроение, ще "вдъхнат" за нов суинг живот любими евъргрийн мелодии и авторски композиции.В Никулденския концерт ще вземат участие още ПФА "Странджа", ученически хор и оркестър при НУМСИ "П. Владигеров".Финалът е поверен на обичаните музиканти Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Венко Поромански, Славчо Николов, които са част от амбициозния проект "Фондацията".Звездните музиканти със сигурност ще подарят на бургазлии силна емоционална вечер под открито небе със звезден репертоар от най-емблематичните парчета на най-любимите български рок банди. Водещ на Никулденския концерт ще е актьорът Христо Гърбов. След края на концерта мощна и пищна заря ще освети небето на Бургас.п.п. Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Венко Поромански, Славчо Николов, които са част от амбициозния проект "Фондацията" - сега били в Щатите и обирали точките!!!
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                              X