Темата е по-скро въпрос към Бургазлии. Искам да ходим някъде за ЧНГ, обаче искам и да съм на морето. И тъй, като Бургас ми е любим град, се оглеждам натам, но не намирам нищо организирано за нова година. Знаете ли каква ще е програмата, организирано от общината, някакъв концерт, нещо друго... изобщо на 31.12-01.01 какво ще има в Бургас? Хотелските програми не са ми интересни от много години, предпочитам на открито, с много хора, музика и празнична атмосфера.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
в Бургас на ЧНГ
Collapse
X
-
Програма със сигурност ще има. Все още не е изнесена никъде,но може да следиш на сайта http://www.burgas.bg/index.php
Коментар
-
mnpenchev
Eлха на тройката + 100 капана за вино и наденички + адски много народ + студен вятър омесен с пушилка от споменатите капани + заря пред общината ще има на 100%
Коментар
-
Лелеее, срам и позор за мен. Бургазлии, моля да ме извините за малоумната правописна грешка. никога не съм врвал, че ще направя точно тази грешка в правописа. Извинете ме!За тройката... ок. Аз се чудя дали да ходим с жената и детето в Бургас за нова година. Не ми се седи в къщи, в хотел също не ми се ходи, на вила с приятели съвсем (най-често е в забутано място) не ми се ходи. Искам някъде на весело, и да е на открито ама без селски изпълнения. И понеже имам слабост към Бургас, се замислих за там."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
mnpenchev
Като идея само ти го давам - минали години сме си запазвали маса или цял бар с моите хора някъде около общината (има доста заведения наоколо) и към 11:30 който иска да играе хора и да гледа заря заминава, на който му се пие остава да си порка
Коментар
-
Толкоз път... 1/4 от пътя минавам всеки ден за да ходя на работа и да се прибирам. С път не можете да ме уплашите по магистралата Ама няма да е само за вечерта, ще си направим едно зимно море"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Още нищо ясно няма като програма... днес чух, че Христо Гърбов пазарили, ама не разбрах за 6.12 или за Нова година... Като стане ясна програмата ще ти я кажа, щото общо взето аз плащам музикатаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
А, я като ти плащаш музиката (donnna), разкажи повече за Никулден. Там има ли смисъл да си взема отпуск 2 дни и да отиедм да видим Бургазъ ? Само за 06.12 ли има програма, или ще е повее дни?"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Коментар
-
Synthy написа:А, я като ти плащаш музиката (donnna), разкажи повече за Никулден. Там има ли смисъл да си взема отпуск 2 дни и да отиедм да видим Бургазъ ? Само за 06.12 ли има програма, или ще е повее дни?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар