Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изоставено Типо на ул. Черковна

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Изоставено Типо на ул. Черковна

    Отивам сутринта на пазар и гледам странно паркирано Типо (малко след входа на бившия ДАНС) Викам си, развалило се е, все пак си е Фиат, но гледам и номера няма, отделно оставено почти на платното.Снощи като се прибирах го нямаше (около 20:00ч). Направих няколко снимки с телефона за всеки случай и мислех след пазара да се върна за фотоапарата, но прибирайки се - гледам пътна помощ вече го товари.Питам аз шофьора на пътната помощ какво става, къде ще я кара.......а той мълчи като п.....а.Мислех да го наритам, че и без това не ги обичам много тези с пътните помощи, ама реших, че с толкова свидетели няма да е добра идея.Та реших да пусна темата и току виж някой (си) познае Типото.
    Прикачени файлове

    #2
    Като гледам, май окачването му се е счупило? Или греша? Но пък що няма номера? Със сигурност, не е моето. То отиде за скрап де, и беше без номера. Но не беше този цвят и маската беше друга.
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

    Коментар


      #3
      Защо е необходимо да "съобщаваш", че не е твоето щом явно отдавна е претопено... Човекът си е свалил номерата, за да го спре от движение

      Коментар


        #4
        Някой е направил поразия използвайки тази кола, но дали ще разберем някога каква е била тя

        Коментар

        Working...
        X