Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дали ще ми прилича този автомобил?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нямам такова усещане. Тая не е със ресьори отзад а е с пружини и амортесьори. :D
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
      Нямам такова усещане. Тая не е със ресьори отзад а е с пружини и амортесьори. :D
      И Пунтото е с амортисьори отзад, но друса брутално - тясна, къса и лека кола = друсане...

Коментар

Той Коцев нека по баира да минава Х5-тиците и Q7-миците, пък нека да му друса
        punto HGT

Коментар

Така е. 9 години карах Мерцедес с чудесна возия, ама зимно време предпочитах да карам Пунтото защото бях по спокоен с него .Колкото и да друса Пандата то се ядва в сравнение с това, че няма да имам проблеми на пътя когато е заледено , заснежено и съм на трудно достъпно място. :D

Коментар

Честито.Взел си страшно бижу.Като ви знам габаритите на тебе и на госпожата,тази кола ще ви качва в най големия сняг навсякъде,което си е голямо предимство.Още веднъж,честито.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

коцев написа:
              Така е. 9 години карах Мерцедес с чудесна возия, ама зимно време предпочитах да карам Пунтото защото бях по спокоен с него .Колкото и да друса Пандата то се ядва в сравнение с това, че няма да имам проблеми на пътя когато е заледено , заснежено и съм на трудно достъпно място. :D
              Дано само не се разочароваш, защото 4х4 не е панацея - има и други фактори - ширина на гуми, ширина, натоварване на единица площ и т.н.. Айде ще разправяш зимъска.

Коментар

Надявам се да нямам проблеми така както нямам и с Кията . :D радикал фото

Коментар

didich написа:
                  Той Коцев нека по баира да минава Х5-тиците и Q7-миците, пък нека да му друса
                  Бе ти ми дай X5-цата да се мъча, па ако ще и с балканче да ме минават. Иначе изглежда добре Пандата.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Иначе изглежда добре Пандата.
                    Не само изглежда ами направо си е чудесна малогабаритна количка .Нещо взех да не слизам от нея и това води до пристрастяване , което не съотвества на социалистическия морал и култура .

Коментар

коцев написа:
                      Надявам се да нямам проблеми така както нямам и с Кията .
                      То зависи и от задкормилното устройство. :D
                      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Ми то е едно и също задкормилното устройство.

Коментар

Тъй като миналата зима нямаше сняг и не можах да я пробвам Пандата ,то сега ми се отдаде случай. Оказа се ,че Пандата е голяма работа при зимни условия. 40см сняг ги премина все едно върви по писта на формула едно. :D Изкарах я от двора на село без никакво разряване на снега.Излезна все едно е снегорин.

Коментар

кола

Наскоро ми зададоха дилемата Пежо 406 и Terios викам на дядото който се качи на високо 4x4 трудно слиза .Дано има гориво за безпроблемно пътуване .
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Така е . И Мерцедеса ми и Стилото ми бяха много хубави коли ,но при такъв сняг и такова време няма мърдане с тях. С Кията и със Пандата се родих.

Коментар

Ако са ти галоши гумите- и 8х8 да е няма да тръгне.
                                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
                                X