Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дали ще ми прилича този автомобил?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дали ще ми прилича този автомобил?

Другарю Коцев , на една такава и сложихме ГИ и гори 7,5 градско газ , а извънградско не прехвърля 6 / 100 /2011 е колата и пак от Швейц е докарана.Вземай !
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Колега Коцев, на такава сапунерка не бих се качил-даже и да ми я подарят. Но щом си я харесал- избора е изцяло твой.
      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Уф, а дебелей в тая тясна риза четейки отговорите .
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
          Уф, а дебелей в тая тясна риза четейки отговорите .
          Най общо казваме че количката е нисък клас, което си проличава по цената. Много е здрава и проходима. Евтина и лесна за поддръжка и обслужване. Характерните дефекти за модела се броят на пръстите на едната ръка. Мотора и трансмисията са много здрави. Въпроса е дали на теб ти харесва и къде ще я караш. Със сигурност е перфектна за града и да идеш до село, ама дългите преходи ще са по труднички. Освен това зависи и колко са едри двамата възрастни хора. Моите родители и те точно такава дилема имаха - кола само за двама, проходима и икономична. Само дето и двамата са едрички и в такава малка кола просто не се събират. Накрая си взеха Санта Фе, от по старите. Сожи му баща ми ГИ и сега се кефи - хем голяма и широка, хем носи багаж, хем проходима, хеч се вози евтино заради газта. Е, мрънка че гумите били скъпи, ама...
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Най общо казваме че количката е нисък клас, което си проличава по цената. Много е здрава и проходима. Евтина и лесна за поддръжка и обслужване. Характерните дефекти за модела се броят на пръстите на едната ръка. Мотора и трансмисията са много здрави.
            Реално погледнато точно това искам. Иначе КИАта ми върши идеална работа за далечни преходи. Тая ми трябва за от Ловеч до село и за из града .Голямото и предимство е че е 4 по 4.Остава да се договорим за цената защото 8 000 е висока цена .Ако се съгласят на 6 000 може да се счита че съм я купил веднага .Много е запазена отвсякъде пък идва и от Швейцария . Един е бил собственика и.Абе лови много окото ,но топката е в полето на автокъщата . :D

Коментар

Ако ти свалят 2 бона обезателно се похвали :D
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Колега, замислял ли си се за Субаро /Джъсти/ или Сузуки /Игинс/ и двете имат едни моторчета 1.3 бензин 4х4?
                FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

И те са се запечатали в главата ми.В момента не съм на зор а и сезона е такъв, че си имам автомобил за него.Единственото в което съм сигурен е, че ако купя нещо, то ще е 4 по 4.Така че имам време да оглеждам до като скоча с двата крака на дълбокото.

Коментар

Щом ще ти е от Ловеч до село и за из града, тя се превръща в ежедневка, а не за от време на време,за тази цел остава Кията, така че трябва да се замислиш дали ще ти е удобна и функционална. Според мен Сузукито Игнис е по добрия варианат. Лично мнение и не те ангажирам с него.
                    Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
                    Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша

Коментар

Ами вече можете да ми изпращате пожелания за много безаварийни километри . :D :D :D Ходих до Плевен оставих пари да му сложат транзитни номера ,да платят ГО и утре сутринта отивам да я прибирам за Ловеч. :D Покарах я малко там наоколо и на първо четене си заслужава парите .Пък бъдещето ще покаже, но вече четвърта кола взимам от тая автокъща и до сега не съм имал проблеми .

Коментар

Честито приятелю !!! Пожелавам ти безаварийни много километри !
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Честито, Другарю Коцев.Хареса я, поумува малко и отсече. Поздравления. И много безаварийни километри. И да я продадеш после с не големи загуби.Между другото, я си признай - червения салон ли наклони везните в посока да я купиш?
                          Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                          Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                          Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

И аз бих я взел само заради салона :D Много готина и много да те слуша!
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Не само червения салон ме подкукуроса да се спра на тази количка . Въобще като я загледах обстойно веднага ме жегна мислата да се изфукам на стари години с млада количка . А и днеска след като я пораздвижих всички точки против отпаднаха. :D :D :D А и гледам че обявата вече е премахната което значи че е твърдо моя. :D

Коментар

Зимата и аз бих раздвижил едно такова из Пампорово, примерно Честито пореден Фиат!
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Working...
                                X