Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дали ще ми прилича този автомобил?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дали ще ми прилича този автомобил?

Два месеца откакто си продадох Стилото и почна да ме гложди мисълта пак да се присъединя към фамилията Фиат и днеска попаднах на тази количка .Двигателя е 1.2 и е 8 клапана. 60 коня е .Дали някой има наблюдения за този модел и двигател . Иначе е доста запазена и идва от Швейцария.Мен най вече ме интересува разхода на гориво . Количката е Фиат Панда http://autodetelina-pl.car24.bg/car....ar&car_id=6907
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Гласувах с "Да".

Коментар

Имал съм такава - уникална кола!

Коментар

Взимай смело,този двигател е безпроблемен
        EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
        EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
        FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

И още как!
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Отличен избор!
            FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
            FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Грозно та дрънка - ни риба ни рак.

Коментар

Знае къде да търси колата др. Коцев А относно Пандата, карал съм няколко пъти такава. Отвън може да се каже, че е симпатяга, но вътре е малко дръвце. За двигателя е ясно, че се е доказал.
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Колега, спред мен си прецени за какво ще използваш колата? Аз, като собственик на Пунто, с ръка на сърцето казвам, че повече малка кола в живота няма да си взема освен ако не е супер изгодно или нямам друга.
                  FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Аз си имам друг автомобил също много добър КИА Спортич дизел. Но понеже от 1983 г винати съм бил с две коли и сега ми е малко терсене след продажбата на Стилото .Стилото го продадох единствено че е доста мощно и бързо а аз вече почвам 69 година и усещам че не е за мен . Кията е добра но не е за ежедневно ползване защото си гори 7-8л и си е тежък автомобил. Та ми трябва нещо малко и най вече разхода да е малък. Загледах се в Деу Метиз нова да си купя ,но нещо по не ми вдъхва доверие.Тая Панда като я огледах вчера хубаво отвсякъде по ми се набива в окото .Питам за двигателя защото имах също Пунто 1.2 пълна инжекция ,но останах разочарован от разхода . 8-10л бензин си е голям разход .На Пандата двигателя гледам че е друг модел и ако разхода е нисък това ще ме задаволи.

Коментар

Ами малка колочка е все пак, да не забравяме. Зависи за какво ти е др.Коцев...Като се качиш на нея след джипката, която знам че имаш вероятно ще ти се стори тясна и тръскаща. Иначе мотора е железен, окачването сие на Пунто доколкото знам - също е здраво. Като общо доколкото знам Пандите са доста безпроблемни. Ако на теб ти харесва - скачай!П.П. Мотора страда пт същото като при Пунто - дефектират компютрите и почва да прекъсва. Оня ден докато търсих за жената кола бях попаднал на такава. И повече от 3500-4000 да не даваш
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз карах пробно една такава, 2012 год беше на 5000 км. Честно казано си е един казан, всичко е нисък клас, какъвто е и самата кола. Обаче новото си е ново и аз за града бих я взел. Освен това се стрелка съвсем прилично на ниските скорости. Като издръжливост на двигател не съм запознат как е. Щом става дума за разход, винаги може да й плеснеш газова, стига да успееш да я избиеш.
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Хубаво е че е 4 по 4.За двама възрастни хора си е доста добра . Не бързам и ще премислям . каско

Коментар

В топ гиър бяха подложили двуцилиндровата панда на тест защото от фиат твърдели, че тя е по икономична от 4 цилиндровия агрегат, и за това била по-скъпа, но на теста с 4 пътника излезе че разхода е почти еднакъв и при двата варианта- а именно градско 7-8/100 км, на 4-4,5/100 извънградско, което за 60 коня ми се стори адски много, а ти искаш икономична кола.
                            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Моята беше фабричен метан и никога не съм смятал разхода на бензин. Останалите във фирмата с големи пробези по 100-150хил км не са правили нищо. 1,1 обаче имаше проблеми с двигателя. 1.2 е напълно железен и неразрушим Окачване само тампони отпред, които оригиналните бяха по 20лв. Носач е сменян само на една от всички Панди, която се караше най-душмански. 4х4-то е изключително проходимо, но при при мен 1,3 дизела стигаше и до 6,5л зимата, но на мен ми правеше кеф да се закачам с всеки джип Всички останали разходи са просто рай - събира 2,8литра масло. Филтъра масления е 8лв, въздушния 10лв.Както пише една мацка от споменатото списание - тази кола изкарва доброто в теб

Коментар

Working...
                              X