Два месеца откакто си продадох Стилото и почна да ме гложди мисълта пак да се присъединя към фамилията Фиат и днеска попаднах на тази количка .Двигателя е 1.2 и е 8 клапана. 60 коня е .Дали някой има наблюдения за този модел и двигател . Иначе е доста запазена и идва от Швейцария.Мен най вече ме интересува разхода на гориво . Количката е Фиат Панда http://autodetelina-pl.car24.bg/car....ar&car_id=6907
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дали ще ми прилича този автомобил?
Collapse
X
-
Аз си имам друг автомобил също много добър КИА Спортич дизел. Но понеже от 1983 г винати съм бил с две коли и сега ми е малко терсене след продажбата на Стилото .Стилото го продадох единствено че е доста мощно и бързо а аз вече почвам 69 година и усещам че не е за мен . Кията е добра но не е за ежедневно ползване защото си гори 7-8л и си е тежък автомобил. Та ми трябва нещо малко и най вече разхода да е малък. Загледах се в Деу Метиз нова да си купя ,но нещо по не ми вдъхва доверие.Тая Панда като я огледах вчера хубаво отвсякъде по ми се набива в окото .Питам за двигателя защото имах също Пунто 1.2 пълна инжекция ,но останах разочарован от разхода . 8-10л бензин си е голям разход .На Пандата двигателя гледам че е друг модел и ако разхода е нисък това ще ме задаволи.
Коментар
-
Ами малка колочка е все пак, да не забравяме. Зависи за какво ти е др.Коцев...Като се качиш на нея след джипката, която знам че имаш вероятно ще ти се стори тясна и тръскаща. Иначе мотора е железен, окачването сие на Пунто доколкото знам - също е здраво. Като общо доколкото знам Пандите са доста безпроблемни. Ако на теб ти харесва - скачай!П.П. Мотора страда пт същото като при Пунто - дефектират компютрите и почва да прекъсва. Оня ден докато търсих за жената кола бях попаднал на такава. И повече от 3500-4000 да не давашAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Аз карах пробно една такава, 2012 год беше на 5000 км. Честно казано си е един казан, всичко е нисък клас, какъвто е и самата кола. Обаче новото си е ново и аз за града бих я взел. Освен това се стрелка съвсем прилично на ниските скорости. Като издръжливост на двигател не съм запознат как е. Щом става дума за разход, винаги може да й плеснеш газова, стига да успееш да я избиеш.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
В топ гиър бяха подложили двуцилиндровата панда на тест защото от фиат твърдели, че тя е по икономична от 4 цилиндровия агрегат, и за това била по-скъпа, но на теста с 4 пътника излезе че разхода е почти еднакъв и при двата варианта- а именно градско 7-8/100 км, на 4-4,5/100 извънградско, което за 60 коня ми се стори адски много, а ти искаш икономична кола.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Моята беше фабричен метан и никога не съм смятал разхода на бензин. Останалите във фирмата с големи пробези по 100-150хил км не са правили нищо. 1,1 обаче имаше проблеми с двигателя. 1.2 е напълно железен и неразрушим Окачване само тампони отпред, които оригиналните бяха по 20лв. Носач е сменян само на една от всички Панди, която се караше най-душмански. 4х4-то е изключително проходимо, но при при мен 1,3 дизела стигаше и до 6,5л зимата, но на мен ми правеше кеф да се закачам с всеки джип Всички останали разходи са просто рай - събира 2,8литра масло. Филтъра масления е 8лв, въздушния 10лв.Както пише една мацка от споменатото списание - тази кола изкарва доброто в теб
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар