Прегледът ми истича на 10ти въпросът е на 10ти мога ли да карам ?Събрах целия ти въпрос в заглавието. Толкова ли беше трудно да го направиш, а трябва аз?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прегледът ми изтича на 10-ти. На 10-ти мога ли да карам?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coolboby написа:Ключар, ти ли си?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
На моето талонче пише следното:Минал преглед на: 10.11.2012Подлежи на преглед до: 10.11.2013.Малко е объркващо, но аз го тълкувам така: трябва да мина преглед до 10 ноември (може и по-рано), но не по-късно от тази дата.Тоест би трябвало да караш до деня, в който си направил прегледа.П.С. Викат Оги, защото темата ти се казва преглеТ04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Кво ти пречи да си караш и така"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Re: преглет
Immortal написа:misho_ написа:Прегледът ми истича на 10ти въпросът е на 10ти мога ли да карам ?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Кво ти пречи да си караш и такаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
А по темата - не се втелявайте толкова много с тия прегледи.Аз карах цяла година без преглед. Много пъти са ме спирали, в някои от случаите се разминавах без глоба, друг път с 10-20 лв фиш.Уловката тук е, че колата не се води на мое име, и винаги излизам с номера, че съм я взел само за днес, и не съм проверявал дали има преглед.Иначе мисля, че преди 10-ти трябва да минеш преглед, и точно на 10-ти ако те спрат, имат основание да те глобят.
Коментар
-
Ако си отпуск от понеделник до петък, то в петък трябва ли да си на работа? Винаги денят, посочен за срок - важи за срока, освен ако изрично не е посочено друго. Щом пише до 10-ти, значи 10-ти е последния ден, в който може да минеш. На 11-ти си в нарушение. На 10-ти - не си. В съда например, ако срокът за нещо ти е до петък, това значи, че до края на работния петък трябва да си внесъл документите, а не в четвъртък. Ключара както винаги се намеси с високо неадекватен отговор! Абе Ключарю, що не изчакаш да ти свърши прегледа и да се натресеш с джипа в някой мерцедес на НСО? Нали си имаш гражданска, кво ти пука кво ти пречи да си караш така? Преди три дни писал, че викал аварийна група, да му пломбират водомера, щото било по-лесно.А до автора - в тоя форум си има правила и ако не искаш да ги спазваш - има си ред. Направо почнахте да се осирате с тея еднодумни заглавия! Ама и моето търпение не е безкрайно.Почиствам темата от мненията, които нямат общо с нея.
Коментар
-
Да можеш. Може да караш до 23,59 часа без да си в нарушение, стига да има денонощен пункт, и в 00,00 часа да си в него. Друг е въпроса, че като те спрат след края на работното време казват, че няма къде да минеш преглед. А в кръга на майтапа може да караш и години, стига да не те хванатFIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар