Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на големия талон при монтиране на газова уредба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е,поне временно.В туй нашето нещо ,наречено държава може да стане всичко
    FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

И какво сте се успокоили.Ами след март 2014г,като решим да си купим кола от автокъща-един път я регистрирам/одират ме и сума ти лично време заминава/,и втори път след два месеца пак същото за газова.Тоя дето го е мислил много мрази хората.

Коментар

the beast написа:
        И какво сте се успокоили.Ами след март 2014г,като решим да си купим кола от автокъща-един път я регистрирам/одират ме и сума ти лично време заминава/,и втори път след два месеца пак същото за газова.Тоя дето го е мислил много мрази хората.
        Ами тук вариант ще остане май преди да си регистрираш колата да и монтираш газова и след това на един път На мен ми е интересно след тоя срок дали себестойността на подобни автомобили няма да се повиши, в случай на продажба ?
        punto HGT

Коментар

http://drag.bg/news/kat-nyama-da-glo...vi-uredbi/Да се надяваме,че е така
          FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
          FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
          FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

Коментар

Някак си ми е чудно как реагирате.И след март 2014 ще продължим да си купуваме коли!Не може да е толкова сложно.Нищо радикално с конструкцията на автомобила не правим.Просто слагаме газова уредба,която минава преглед всяка година с ГТП.Трябва ли да приемаме всякакви налудничави разпоредби?..

Коментар

Не,не трябва
              FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

http://dnes.dir.bg/news/talon-gazova...въпроса го е засегнал и Петър Мутафчиев, като ясно е обяснил, че за уредби монтирани ДО тази дата - проблеми няма. Талона ще се сменя при смяна на регистрацията или собствеността. Останалото си е както до сега.

Коментар

Колеги, направих си труда да питам юрист и ето го отговора:https://www.facebook.com/permalink.p...Надявам се, че линка се отваря от всички!
                  Fiat Brava 1.6 16v 103 к.с. 2001г.

Коментар

Този човек много добре обяснява какво е положението в момента.http://www.bgonair.bg/bg/sutreshen_b...ледайте го по три пъти внимателно за да го разберете добре!
                    OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

А според мен тоя такива ги бръщолеви, че сам се омотава - казва, че като се смени големия талон на колата щяло да се види колко хора са на газ и щяло да има контрол над всички автомобили, които карат на алтернативно гориво, тоя чували се какви ги говори, аз като минавам ГТП и ми проверяват и ГИ-то и ми вписват в талона за ГТП, че съм на бензин/газ това не е ли вид контрол и проверка ??, по тоя начин като се мине на ГТП не може ли да се направи статистика на това колко хора карат на газ .... тоест иска да ми каже, че до момента нищо не е направено и сега всички чакаме да си сменим талоните за да станем всичките легални, до сега всичко е било пълно менте, тоя нещо не си е пил лекарствата. Дайте тогава да заведем един общ обвинителен акт и да съдим всички пунктове за ГТП, че са ни правили проверка менте и са ни взимали парите за това.След като наредбите се одобряват от съответния ресорен министър да вземе министъра да излезе и да каже как стоят нещата и да се приключва, тука всеки втори почна да изкарва теории - сега новата теория от тоя горния е, че все пак ще трябва да си сменим големите талони с гратисен период от 2 години, демек до 2016 г., ама тоя човечец горе прочетели я тая въпросна наредба и не видяли, че в нея не пише за абсолютно никакви гратисни периоди ??, че даже и МВР казаха, че единствено ще се сменя големия талон ако настъпи продажба на въпросното МПС или някакъв друг вид пререгестрация, при което с документите на газовата ще се извърши едновременно и вписването на алтернативното гориво.
                      punto HGT

Коментар

sok1 написа:
                        ... какви простотии ръсиха официалните източници относно задължителните зимни гуми, задължителните 4 мм грайфер и тем подобни?
                        Това бяха политици на ръководни постове. Др. Румен Петков министър на МВР-то. :D Прави разлика. КАТ-аджиите колкото и да са ....... знаят Закона и Правилника за приложението му.
                        Fiat Punto 1,1- 1996г.
                        газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Neno Er написа:
                          sok1 написа:
                          ... какви простотии ръсиха официалните източници относно задължителните зимни гуми, задължителните 4 мм грайфер и тем подобни?
                          Това бяха политици на ръководни постове. Др. Румен Петков министър на МВР-то. :D Прави разлика. КАТ-аджиите колкото и да са ....... знаят Закона и Правилника за приложението му.
                          Съдилищата мислят друго яче, обаче Но нас това ни устройва

Коментар

didich написа:
                            Добре де това ако е така кой идиот хвърля фишеци и кара хората да изстръпват , в тоя ред на мисли на първите 400 овчици взеха ли им парите и ако са им ги взели ще им ги възстановят ли
                            Най-големите пушилкаджии са журналята.А за връщане на пари едно време старите шофьори имаха един лаф:" За еб....ано дупе и дупчен талон, цяр няма". Дано знаете какво е дупчен талон. :D
                            Fiat Punto 1,1- 1996г.
                            газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Neno Er написа:
                              sok1 написа:
                              Ами не точно. Ето ти един цитат от новинарски сайт преди 5 г.: "От ноември катаджиите ще проверяват и дали всеки шофьор епоставил и зимни гуми на колата си. Зимните гуми не трябва даимат по-малък грайфер от 4 мм, обясниха още от Пътна полиция. Според Закона за движение по пътищата, шофирането с изтритигуми се наказва с 40 лв. глоба и отнемане на 6 точки отконтролния талон."
                              Stop giving directions, just say "Follow me."
                              Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                              Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X