Искрено моля модераторите да сложат темата за подписване на петицията като важна тема на челно място, мисля че си заслужава да се разпространи!! Предварително благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на големия талон при монтиране на газова уредба
Collapse
X
-
и в момента каква е точно процедурата???отиваш в КАТ и им казваш имам газ - пишете го в талона??? и те пишатзвучи повече от глупаво, на каква база ще го пишат?значи сега не се води промяна в констукцията, а от първи март ще се водикато нищо тези които са отишли преди първи март, след това да ги накарат отновоима много нелогични нещапървото от които е , че това че е вписано в талона нищо не означававторо защо като ходя на преглед, никой не ми отбеляза в талона за преглед че колата има газтрето защо след първи март ще струва 400 лева проверката (което изобщо не ми се вярва да стане)? защото ще се прави в Технотест? тогава тия в КАТ на каналите какво правят?ако ще се прави проверка след слагане на уредба, това означава че от момента на слагане до момента на отиване за тази проверка колата е ходеща бомба?
Коментар
-
Sev написа:и в момента каква е точно процедурата???отиваш в КАТ и им казваш имам газ - пишете го в талона??? и те пишатзвучи повече от глупаво, на каква база ще го пишат?значи сега не се води промяна в констукцията, а от първи март ще се водикато нищо тези които са отишли преди първи март, след това да ги накарат отновоима много нелогични нещапървото от които е , че това че е вписано в талона нищо не означававторо защо като ходя на преглед, никой не ми отбеляза в талона за преглед че колата има газтрето защо след първи март ще струва 400 лева проверката (което изобщо не ми се вярва да стане)? защото ще се прави в Технотест? тогава тия в КАТ на каналите какво правят?ако ще се прави проверка след слагане на уредба, това означава че от момента на слагане до момента на отиване за тази проверка колата е ходеща бомба?
Коментар
-
Sev написа:и като мина какво?само ще вдигнат капака и до тамслед няма и два часа ще съм с нов талон и "законен" автомобилкойто според мен и сега е законен, защото имам паспорт на уредбата и минат ГТП
Коментар
-
Да но не си дал едни 25 кинта допълнително!и не си си изгубил времето в КАТ.а на мен в големия талон за ГТП пише "тип на двигателя: бензин" и като забележка пише "ППС е с монтирана уредба на ВНГ/СПГ или водород"какво по законно от това!п.с.и аз гласувах...или подписах се.. както е по-правилно да се кажеФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ewing написа:Да но не си дал едни 25 кинта допълнително!и не си си изгубил времето в КАТ.а на мен в големия талон за ГТП пише "тип на двигателя: бензин" и като забележка пише "ППС е с монтирана уредба на ВНГ/СПГ или водород"какво по законно от това!п.с.и аз гласувах...или подписах се.. както е по-правилно да се каже
Коментар
-
Айде сега всички, които написаха или си помислиха "АМАН ОТ ТАЯ ДЪРЖАВА" да застанат пред огледалото и да кажат на глас "Аз съм част от народа, АЗ СЪМ ДЪРЖАВАТА, защото какъвто народа - такава и държавата"!"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:Айде сега всички, които написаха или си помислиха "АМАН ОТ ТАЯ ДЪРЖАВА" да застанат пред огледалото и да кажат на глас "Аз съм част от народа, АЗ СЪМ ДЪРЖАВАТА, защото какъвто народа - такава и държавата"!punto HGT
Коментар
-
https://www.facebook.com/pages/%D0%9...49383519ето и фейсбук страница за същата онлайн подписка направена от maikule
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар