Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на големия талон при монтиране на газова уредба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искрено моля модераторите да сложат темата за подписване на петицията като важна тема на челно място, мисля че си заслужава да се разпространи!! Предварително благодаря.

Коментар

Готово раздухах я малко и в ФБ и в още некои форум, тряя да се пусне на колкото се може повече места
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

и в момента каква е точно процедурата???отиваш в КАТ и им казваш имам газ - пишете го в талона??? и те пишатзвучи повече от глупаво, на каква база ще го пишат?значи сега не се води промяна в констукцията, а от първи март ще се водикато нищо тези които са отишли преди първи март, след това да ги накарат отновоима много нелогични нещапървото от които е , че това че е вписано в талона нищо не означававторо защо като ходя на преглед, никой не ми отбеляза в талона за преглед че колата има газтрето защо след първи март ще струва 400 лева проверката (което изобщо не ми се вярва да стане)? защото ще се прави в Технотест? тогава тия в КАТ на каналите какво правят?ако ще се прави проверка след слагане на уредба, това означава че от момента на слагане до момента на отиване за тази проверка колата е ходеща бомба?
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
          и в момента каква е точно процедурата???отиваш в КАТ и им казваш имам газ - пишете го в талона??? и те пишатзвучи повече от глупаво, на каква база ще го пишат?значи сега не се води промяна в констукцията, а от първи март ще се водикато нищо тези които са отишли преди първи март, след това да ги накарат отновоима много нелогични нещапървото от които е , че това че е вписано в талона нищо не означававторо защо като ходя на преглед, никой не ми отбеляза в талона за преглед че колата има газтрето защо след първи март ще струва 400 лева проверката (което изобщо не ми се вярва да стане)? защото ще се прави в Технотест? тогава тия в КАТ на каналите какво правят?ако ще се прави проверка след слагане на уредба, това означава че от момента на слагане до момента на отиване за тази проверка колата е ходеща бомба?
          минаваш през каналите

Коментар

и като мина какво?само ще вдигнат капака и до тамслед няма и два часа ще съм с нов талон и "законен" автомобилкойто според мен и сега е законен, защото имам паспорт на уредбата и минат ГТП
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
              и като мина какво?само ще вдигнат капака и до тамслед няма и два часа ще съм с нов талон и "законен" автомобилкойто според мен и сега е законен, защото имам паспорт на уредбата и минат ГТП
              И аз съм на същото мнение и имам всички необходими документи за газовата, затова искам да не сме безучастни в свинщината на държавата

Коментар

Да но не си дал едни 25 кинта допълнително!и не си си изгубил времето в КАТ.а на мен в големия талон за ГТП пише "тип на двигателя: бензин" и като забележка пише "ППС е с монтирана уредба на ВНГ/СПГ или водород"какво по законно от това!п.с.и аз гласувах...или подписах се.. както е по-правилно да се каже
                Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                182A4.000 IAW49F
                LPG - Lovato EasyFast
                ----------------------------
                "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Ewing написа:
                  Да но не си дал едни 25 кинта допълнително!и не си си изгубил времето в КАТ.а на мен в големия талон за ГТП пише "тип на двигателя: бензин" и като забележка пише "ППС е с монтирана уредба на ВНГ/СПГ или водород"какво по законно от това!п.с.и аз гласувах...или подписах се.. както е по-правилно да се каже
                  И в моя талон голям от КАТ не го пише и не искам да си губя времето, нали това коментираме

Коментар

Подписана
                    punto HGT

Коментар

Моля разпространявайте подписката кой както се сети, аз писах и до няколко телевизии, нека се чуем и да се съберем много за да спрат да ни ограбват

Коментар

Айде сега всички, които написаха или си помислиха "АМАН ОТ ТАЯ ДЪРЖАВА" да застанат пред огледалото и да кажат на глас "Аз съм част от народа, АЗ СЪМ ДЪРЖАВАТА, защото какъвто народа - такава и държавата"!
                        "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                        Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                        Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
                          Айде сега всички, които написаха или си помислиха "АМАН ОТ ТАЯ ДЪРЖАВА" да застанат пред огледалото и да кажат на глас "Аз съм част от народа, АЗ СЪМ ДЪРЖАВАТА, защото какъвто народа - такава и държавата"!
                          Нека не правим темата общополитическа, тук се говори за нещо конкретно и ние като народ имаме право на мнение, това че не сме по площадите не значи, че не можем да стачкуваме.
                          punto HGT

Коментар

Така е, темата е за друго. Просто не се сдържах да напиша коментара, защото напоследък много често чувам тази фраза...
                            "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                            Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

https://www.facebook.com/pages/%D0%9...49383519ето и фейсбук страница за същата онлайн подписка направена от maikule

Коментар

Само за няколко часа и вече имаме 240 подписа.Браво колеги.Нека да стават все повече и всеки да помага с каквото сметне че е полезно.

Коментар

Working...
                                X