Колеги, майка ми се натъкна на това, което нито аз, нито тя сме чули, въпреки че следим новините постоянно.Тука повечето (да не кажа почти всички), карат бензиновите автомобили с газ или метан. Знаехте ли за това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на големия талон при монтиране на газова уредба
Collapse
X
-
И,ко прайм ся?Ами като реша да махна АГУ-то?Пак ще дерем кожи за щяло и нещяло-аман!Аз никога вече няма да сложа газ,откак се запали Пунтото,но като си помисля колко коли са газифицирани-бедна ми е фантазията какви пари ще съдерат от хорицата/ако е вярно,разбира се/.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
Ама Вие наистина ли не сте в час?Те началниците на КАТ дори вече се оплакват, че бавно тече смяната: http://dariknews.bg/view_article.php...=1168452Пак са направили храниилка за да може КАТ да вземат ДеМеСе-та. 1 000 000 автомобили с газови уредби - ето ти 25 000 000 лв за бюджета. С номерата ни направиха на маймуни - сега с газовите уредби - ми така е маймуни сме си.Наредба Н-3/18.02.2013г. ДВ, бр.21/01.03.2013г.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз разбрах,че след Нова година тази ’услуга’ със смяната на талона заради газта ще стане около 300лв. тованещо се вписва само в големия талон,а той седи в къщи,така че не знам как ще стават глобите от катаджиите.Обаче може да не те пуснат на ГТП ако не е вписана АГУ в големия талон и тогава имаме проблем.Аз още се чудя какво да правя...
Коментар
-
Сега четох наредбата и честно казано не видях къде пише, че при промяна на конструкцията на МПС тип "дооборудване на ППС с уредби, които позволяват работата на двигателя с втечнен нефтен газ (LPG) или сгъстен природен газ (CNG)", трябва да се смени и талона за регистрация на ППС-то. Някой с по-остър поглед да помага.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
При мен, на големия талон си пише бензин/природен газ . За това и като минавам на преглед ми казват големия отрязък от прегледа да си го нося в колата, защото там го пише същото и това е достатъчен документ, че съм минал изрядно прегледа. Метановата не е заводска, но така е влязла колата в България.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Чакай сега, нали не бъркаме "голям талон на колата" и "голям талон от ГТП"? На моя "голям талон от ГТП" също пише, че имам газ и трябва да си го нося в колата. И си го нося...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:Чакай сега, нали не бъркаме "голям талон на колата" и "голям талон от ГТП"? На моя "голям талон от ГТП" също пише, че имам газ и трябва да си го нося в колата. И си го нося...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Честито на печелившитеИ сега като падне снега и като се извият едни опашки. Навремето се чакаше за банани ...Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар