Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как е правилно да се произнесе и напише модел на Рено
Collapse
X
-
style34 написа:Lane Staley написа:Ако Имортъла си прави асоциации с думи в англйския, който имат съшото окончание, но освен, че и те влизат в английския от френски друга връзка няма. Но това не е същата логика, като с Еспейс.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Airfan написа:А каква е логиката да кажеш Еспейс при положение, че казваш Рено? Марката я произнасяш на френски, модела на английски.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Airfan написа:А каква е логиката да кажеш Еспейс при положение, че казваш Рено? Марката я произнасяш на френски, модела на английски.
Коментар
-
Я, и на немски е Еспас:http://www.youtube.com/watch?v=e1soOinCnWQ А щом и на испански е Еспас, смятайте:http://www.youtube.com/watch?v=1MQzBI5epvEA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Даже и на френски е Еспас, ти да видиш :DНяколко пъти ми се е случвало да убеждавам хора, че Голф е модел, а не производител..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Закъснял си. Виж 5 мнения нагоре. BO, ако моето дете ми каже "кранкшафт" и си няма понятие, че съществува и може да използва друга дума, вместо тази, и не знае дори какво е "шафт" то значи моето дете би било едно изключително просто и ограничено дете. Използвах "сензор", за да е в духа на цялото изречение. Беше ми интересно дали някой ще обърне внимание. Ти обърна. Lane Staley, "интелегентен" има само едно "и" - в началото, защото думата идва от леген. Много се отплеснахме за правопис и чужди думи да мислим, а Рено Меган - на коя буква е ударението? Меган или Меган.Въобще - тия от рено защо си правят такива сложни имената на моделите, а не са ги кръстили с числа, като за малоумни? Едно време добре си бяха - 5, 11, 19, 21, 25... Линия...
Коментар
-
ogi28b написа:Lane Staley, "интелегентен" има само едно "и" - в началото, защото думата идва от леген. Много се отплеснахме за правопис и чужди думи да мислим, а Рено Меган - на коя буква е ударението? Меган или Меган.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:ogi28b написа:Lane Staley, "интелегентен" има само едно "и" - в началото, защото думата идва от леген. Много се отплеснахме за правопис и чужди думи да мислим, а Рено Меган - на коя буква е ударението? Меган или Меган.
Коментар
-
Airfan написа:Написаното ударение във френския език указва как да се изговаря определена буква - отворено, затворено и т.н.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Immortal написа:А и на Реното (Renault) не казваме Ринолт, както би било произношението на английски, а Рено (даже съвсем правилното е Рьоно).
Коментар
-
Сега като гледам клипчето предоставено от колегата Имортала,ми идва едно просветление.Може да става въпрос за съчетание на лукс и пространство или така наречените маркетингови (пазарни) трикове(номера):ESPACE-e-spaceИли:extra-space....Espace.Само предполагам и така на първо гледане на това ме навя уморения ми мозък тази вечер В крайна сметка има ли значениече ,че колата е френска,а примерно са сложили някаква хибридна дума,която да пасва и за по-широкоразспространения омразен за таях английски.Мои си мисли,не ги взимайте под особено внимание (пример като нашия-тахния китайски греатлол)Или там както е на български,английски или китайски или къв и да е,все пак разискваме за реното,но има и аналогочни нашенски си работи,нали за по претенциозните ползватели на фиат форумаFiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар