tyson написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сложихте ли зимните гуми?
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Днеска и аз обух зимните джапанки .. вкарах се в *бахти приключението така са ми натегнали болтовете на гумите ,че се счупи ключа и лошото беше ,че бях сложил една предна лява и една задна лява гума . Та ходих при гумаджия и ми ги отви и сложихме другите гуми... та за 8 болта ми взеха 6 лв направо ми се скъса сърцето. ....... :ХХFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
BO написа:tyson написа:A защо не сложи на 16-ки зимни? Сигурно нямаш още втори комплект...Чакам си снега аз. В Русе заваля нещо като сугращица.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Тази година малко по-рано ги сложих, вчера, но като ми дойдоха не ми се занимаваше да ги размъквам напред-назад.По-важното е, че си намирех гумите, които желаех, след 2 месечно издирване, а най-важното е, че си намерих и джантите, които исках, след 5 месечно издирване:Никой, който ги види не може да познае, че са железни. :DA20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Никой, който ги види не може да познае, че са железни. Very HappyA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Ibiza написа:Днеска и аз обух зимните джапанки .. вкарах се в *бахти приключението така са ми натегнали болтовете на гумите ,че се счупи ключа и лошото беше ,че бях сложил една предна лява и една задна лява гума . Та ходих при гумаджия и ми ги отви и сложихме другите гуми... та за 8 болта ми взеха 6 лв направо ми се скъса сърцето. ....... :ХХ
Коментар
-
stilo_new написа:Ibiza написа:Днеска и аз обух зимните джапанки .. вкарах се в *бахти приключението така са ми натегнали болтовете на гумите ,че се счупи ключа и лошото беше ,че бях сложил една предна лява и една задна лява гума . Та ходих при гумаджия и ми ги отви и сложихме другите гуми... та за 8 болта ми взеха 6 лв направо ми се скъса сърцето. ....... :ХХ
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Какви гуми сложи?ntodorov написа:Никой, който ги види не може да познае, че са железни. Very Happystilo_new написа:Е хубаво де, като си сменяте сами двата комплектите зимни и летни гуми, как правите баланс? Поне на предните колела си е задължително.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар