Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сложихте ли зимните гуми?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lhristov написа:
    Колега Коцев, кажи повече, моля.Аз днес със стилото по обяд на всяко потегляне аха, аха и се включваше онази лампичка с гумата и камъчетата. И на 2-ра дори. Че не беше чистено - не беше. А гумите са ми нови. Че и АВС усетих на един светофар.
    Това, че лампата свети не е проблем. С каквито и гуми да си ако даваш газ и лампата ще свети, друг е въпроса дали ще се движиш.Аз днес бая се повозих и си поиграх с "парахода" за да усетя как се държи на хлъзгаво. Тръгване без проблеми, лампата мига, но ускорението е супер, спирането е също перфектно. Нарочно го занасях до колкото ми е възможно и ЕСП-то веднага ми помагаше да го върна обратно. За 2100кг. с мен и автоматична скоростна кутия се държи перфектно.

Коментар

Повече никога ама никога няма да купя гума N1 в АDAC, дейба и лъжливите шваби.Да използвам и възможността да поздравя един комшия с мергел за 30к, дето не можа да издрапа. Казах му, че го чака поздрав тук, да видим дали ще се регистрира
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Повече никога ама никога няма да купя гума N1 в АDAC, дейба и лъжливите шваби.
        Е те тия фалшифицират какво ли не, най вероятно срещу пари

Коментар

chaveto написа:
          За 2100кг. с мен и автоматична скоростна кутия се държи перфектно.
          Как така 2100?Не е повече от 1800 освен ако товара е 300 кг.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

На кантара с мен е точно 2080кг. Това е при положение, че няма нищо в него, даже съм свалил 6-та и 7-ма седалка.

Коментар

Тук е ледена пързалка покрита със сняг. До вчера цял ден беше мокро от падналия дъжд, вечерта валя нещо като замръзнал дъжд и късно го обърна на сняг. Като гледам долу на паркинга почти никой не може да издрапа от леда.http://www.flagman.bg/%D0%BD%D0%BE%D...B0%D0%B3%D0%B0
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

размер гуми

може ли за съвет ,за фиат пунто мк2 ,в момента съм с гуми 185/60/R14 летни,искам да си взема зимни,марка не ме интересува ,питам за размер на гумата,приятели ме насочват за гуми с размер 165/60/14 Интересува ме оптимален размер , за зимни условия. Моля за помощ в избора
                FIAT PUNTO 188 1,242cc V8 44kw

Коментар

Вземи пак 185/60/14 , ако много държиш да е по-тясна 175/65/14 но аз не бих заменил по-доброто поведение на сухо и мокро (със 185/60) за евентуално малко повече проходимост на сняг (със 175/65). Определено 165/60 не са твоят размер гуми.
                  Фиат Крома 1.9 16v+
                  Фиат Браво 1.6 16v
                  Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Аз и баща ми не усетихме никаква разлика в поведението на Браво (103к.с.) с гуми 185/60/14 и 175/65/14. Явно не караме на ръба на възможностите за гумите. В този случай аз бих предпочел 175/65/14.
                    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Ако сложа -/65/14,имали вероятност. да опира във. Височина ,нали ще задържа. сняг под калника .не съм карал на сняг 1ва г. ми е.
                      FIAT PUNTO 188 1,242cc V8 44kw

Коментар

Stefanaki написа:
                        Аз и баща ми не усетихме никаква разлика в поведението на Браво (103к.с.) с гуми 185/60/14 и 175/65/14. Явно не караме на ръба на възможностите за гумите. В този случай аз бих предпочел 175/65/14.
                        Мен яко ме вее на магистралата като съм със зимните 14 65 175, с летните е значително по-добре
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                          Stefanaki написа:
                          Мен яко ме вее на магистралата като съм със зимните 14 65 175, с летните е значително по-добре
                          Възможно, но там в дълбоката провинция няма (много) магистрали
                          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Аз съм карал Панда2 на ръба на преобръщането и с двата размера. Няма никаква разлика

Коментар

Ще ги сложа когато дойде време за тях.Миналата година ме дояда,че ги сложих.
                              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

dd

extim69 написа:
                                Ако сложа -/65/14,имали вероятност. да опира във. Височина ,нали ще задържа. сняг под калника .не съм карал на сняг 1ва г. ми е.
                                ;мойто пунто е с 175 65 14 не опира никаде с лети джанти съм 6j
                                Прикачени файлове
                                FIAT PUNTO MK1 преди -FIAT PUNTO MK2 facelift &FIAT GRANDE PUNTO 1.4 95

Коментар

Working...
                                X