fidos написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сложихте ли зимните гуми?
Collapse
X
-
Единична бройка без значение каква марка и модел ли колега :D Не се сдържах просто Иначе точно на този размер купувах преди няколко дена 2 дънлоп-а на един сезон с грайфер като на нова гума - цена около 50 - 60 лв май бяха... зависи дали с монтаж или без Сервизчето е до изчислителния център в Пловдив Мисля че няма проблем да ти продадат и една гума само
Коментар
-
Айде и аз като примерен консуматор от преди малко с още 2 зимни гуми.Пресни като козе сирене... То пък снега свърши - една ли е беля!Ако не друго взе да вози по-меко, тоест има някакъв осезаем ефект, който приемам за положителен.И да не звуча като някой мухъл, ама Мишлен са осрали отвсякъде профила на протектора, който харесвах.Заприличали са на Гудиър... Няма значение, важното е че дадох пари някъде, индустрията и обществото са доволни от това и... Тетака :DI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Мислех си и тайничко се надявах, че ще изкарам и тази зима с поостарелия ми Нокиан, но започнаха да спадат и да ми образуват приключения. Купувал съм ги нови, но направиха годинки вече и както си имаха приличен грайфер, така си купих 4 нови Фалкена. Фалкен фалкен, ама по-добре нова гума, отколкото одървен Нокиан. Това на Ситроена де. Фичо и той обут. Неговите не са нови, но са добри засега.Ситроен Ксантия HDI-110 +++
Фиат Брава ELX 1,9JTD-105 +++
Рено Лагуна 1 фаза 2 - 1,6 16v K4M
Коментар
-
Azatril написа:Единична бройка без значение каква марка и модел ли колега :D Не се сдържах простоFiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
bubachko
-
Stefanaki написа:chaveto написа:Кое не е вярно?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Май днес зимната ми гума за първи път ще види сняг.Ха дано.Дано паднат снегове като преди 2 зими, та да не ме е яд за сумата, която дадох за зимните гуми.Поне веднъж да ми се наложи да дърпам някой, за да го изкарам от преспите. Ама като гледам булеварда, вижда се асфалта и водно-пехтиесто вещество отгоре. На дали ще ме огрее. :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
МММмм тука в Русе, понаваля хич да не е. Може би 30тина см. Покарах час и половина никъде не останах, което е добре за 2ри сезон гуми."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Колега Коцев, кажи повече, моля.Аз днес със стилото по обяд на всяко потегляне аха, аха и се включваше онази лампичка с гумата и камъчетата. И на 2-ра дори. Че не беше чистено - не беше. А гумите са ми нови. Че и АВС усетих на един светофар.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Ами какво повече да напиша? Просто потеглих от селото си където улицата не беше почистена и Пандата с това 4по4 си потегли без проблеми, без прибуксуване,без занасяне встрани. Карах на четвърта до Ловеч със скорост 50-60км ,парното беше чудесно и по пътя до Ловеч много стабилно се държеше колата на пътя.Също в града на светофарите си потеглях все едно е сух асфалта ,докато други коли и особенно със задното предаване буксуваха и правеха зиг-заг при потеглянето .За това казвам, че просто с Пандата се чувствах все едно карам по сух асфалт. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар