А най-добре е, по възможност, в тези условия, по-малко коли на улицата. Ето - сутринта отивам към гаража да вадя колата, за да карам децата на градина. Обаче комшията тъкмо изкарал неговата и ще води детето в същата градина. Предложи човекът да ни закара и по този начин спестихме една излишна кола на пътя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сложихте ли зимните гуми?
Collapse
X
-
тия дни ще сменя гумите заради очакваните планински катерения. но фиатчето и вчера и днес се държа много добре с летните гуми. имам си един тестов завой към работа, дето големите шофЕри редовно го пропускат, и днес при 0 градуса влязох с 40 и не мръдна. там с 60+ съм в нивата, ако ще и 40 градуса да е навън.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
emzo написа:kiro_of_the_day написа:Баба ви само със зимни гуми е карала - аман от калпави шАфьори ..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Гео, не разбрах защо ми задаваш този въпрос, но ще ти отговоря.Проверявам гумите само на колите, които карам."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Колкото е неправилно да караш с летни гуми на сняг толкова е и неправилно да разчиташ прекомерно на сигурността, която дават зимните.Монетата има 2 страни.П.С: Обадиха ми се, че са ми обули джантите.Що ли не се чувствам по-сигурен а само по-лек със 250лв?!?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
И аз си обух Пандичката с четири нови зимни гуми LASA и съответно олекнах с 400 левчета. За предпочитане е да ми олекне джоба с тия пари за зимни гуми отколкото да ги давам за огънати ламарини и по болници.Някой питаше по горе едно време дали е имало два вида гуми и дали зимно време са се движили колите. Мога да му отговоря защото от 1967г съм с кола и зиме и лете съм се движил само с кола. Гумите бяха един модел Баба Вида и не съм имал проблем зимно време.Сега има много търговски интереси и вече автомафията диктува всичко.
Коментар
-
Не е така Коцев - Имаше и гьоргидимитрофки Видинкиите беха корекомска работа направо.Баша ми караше жужо с такива балонки.И като знам как се караше това чудо и то зимата и то с точно тоя тип гуми и ме напушва смях сега като вземем да се тръшкаме за това колко е безотговорно да караш с не-зимни и не-пресни повече или по-малко маркови...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Не е така Коцев - Имаше и гьоргидимитрофки Видинкиите беха корекомска работа направо.Баша ми караше жужо с такива балонки.И като знам как се караше това чудо и то зимата и то с точно тоя тип гуми и ме напушва смях сега като вземем да се тръшкаме за това колко е безотговорно да караш с не-зимни и не-пресни повече или по-малко маркови...
Коментар
-
chaveto написа:Esper написа:Не е така Коцев - Имаше и гьоргидимитрофки Видинкиите беха корекомска работа направо.Баша ми караше жужо с такива балонки.И като знам как се караше това чудо и то зимата и то с точно тоя тип гуми и ме напушва смях сега като вземем да се тръшкаме за това колко е безотговорно да караш с не-зимни и не-пресни повече или по-малко маркови...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар