Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сложихте ли зимните гуми?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А най-добре е, по възможност, в тези условия, по-малко коли на улицата. Ето - сутринта отивам към гаража да вадя колата, за да карам децата на градина. Обаче комшията тъкмо изкарал неговата и ще води детето в същата градина. Предложи човекът да ни закара и по този начин спестихме една излишна кола на пътя
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

тия дни ще сменя гумите заради очакваните планински катерения. но фиатчето и вчера и днес се държа много добре с летните гуми. имам си един тестов завой към работа, дето големите шофЕри редовно го пропускат, и днес при 0 градуса влязох с 40 и не мръдна. там с 60+ съм в нивата, ако ще и 40 градуса да е навън.
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        Баба ви само със зимни гуми е карала - аман от калпави шАфьори ...
        Мълчи, мълчи, че никой не е застрахован.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          Аман от професори
          Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

кога баба ми е била на мойте години в селото сигурно е имало само 1-2 москвича и сигурно зимата не са ги и карали, така че не им е трябвало и да знаят, че има два вида гуми за различните сезони , ако изобщо тогава е имало летни/зимни гуми.
            punto HGT

Коментар

emzo написа:
              kiro_of_the_day написа:
              Мълчи, мълчи, че никой не е застрахован.
              Кофтито е, че не се разбира с ирония ли го казва или не, ама предполагам е първото Хич не ми беше смешно като видях едно толедо пред мен как поднесе на завой при 3 градуса температура и мокър асфалт без грам сняг, точно преди Български Извор в ниското... Та няма да ги изтъркате пусти гуми, слагайте ги и карайте една идея по-спокойно.
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                emzo написа:
                kiro_of_the_day написа:
                Баба ви ..
                н.
                Български Извор в ниското...
                Колега, вярно ли ходиш да им проверяваш гумите на изпълнителите?
                Lupo - The Monster
                Е83 3D

Коментар

Гео, не разбрах защо ми задаваш този въпрос, но ще ти отговоря.Проверявам гумите само на колите, които карам.
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Колкото е неправилно да караш с летни гуми на сняг толкова е и неправилно да разчиташ прекомерно на сигурността, която дават зимните.Монетата има 2 страни.П.С: Обадиха ми се, че са ми обули джантите.Що ли не се чувствам по-сигурен а само по-лек със 250лв?!?
                    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

И аз си обух Пандичката с четири нови зимни гуми LASA и съответно олекнах с 400 левчета. За предпочитане е да ми олекне джоба с тия пари за зимни гуми отколкото да ги давам за огънати ламарини и по болници.Някой питаше по горе едно време дали е имало два вида гуми и дали зимно време са се движили колите. Мога да му отговоря защото от 1967г съм с кола и зиме и лете съм се движил само с кола. Гумите бяха един модел Баба Вида и не съм имал проблем зимно време.Сега има много търговски интереси и вече автомафията диктува всичко.
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Не е така Коцев - Имаше и гьоргидимитрофки Видинкиите беха корекомска работа направо.Баша ми караше жужо с такива балонки.И като знам как се караше това чудо и то зимата и то с точно тоя тип гуми и ме напушва смях сега като вземем да се тръшкаме за това колко е безотговорно да караш с не-зимни и не-пресни повече или по-малко маркови...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          Еми един приятел им вика - "летни шофери" карат само като грее слънце, не е пълнолуние и имат попътен вятър ,който не може да кара все тая с какви гуми е.п.с. Отдавна съм го обул със зимните пунтото.

Коментар

И аз вече съм с зимните тъкмо навреме за първият сняг.Карайте си колите по спокойно,една идея бъдете по нащрек защото като караш неразумно е все едно с какви гуми е колата.
                            Fiat Marea 1.8 16v HLX
                            Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

Esper написа:
                              Не е така Коцев - Имаше и гьоргидимитрофки Видинкиите беха корекомска работа направо.Баша ми караше жужо с такива балонки.И като знам как се караше това чудо и то зимата и то с точно тоя тип гуми и ме напушва смях сега като вземем да се тръшкаме за това колко е безотговорно да караш с не-зимни и не-пресни повече или по-малко маркови...
                              Жигулите.... вървяха само с бордюр в багажника.

Коментар

chaveto написа:
                                Esper написа:
                                Жигулите.... вървяха само с бордюр в багажника.
                                Е що си мислиш, че чувалче пес0к се отразява зле на на МВ и BMW дори и сега ?!?

Коментар

Working...
                                X