Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сложихте ли зимните гуми?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Този уикенд и аз ще слагам зимни гумета. А мястото.. ето го: 42.709107,23.177869 - не знам как ще покаже стрийтвю, неприятното е на спускане, обратен завой по нанадолнището посока Банкя.
    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Вече е нaпрaвенa тaзи рaботa от мене.Кaпоходa е с зимни гуми.Очaквaм скоро приходи и може дa се порaзходя из Бългaрия.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Да споделя, тук, в т. нар. град Козлдуй, за 16-ки се взема по 10 лева на джанта. Такак че за подмяна на 4-те гуми ме обръснаха 40 лева без касова бележка...

Коментар

От днес и аз съм със зимните гуми.То не че е студено,но май дъжд и сняг го дават другата седмица.Пък как се сменят гуми на открито без да се намокриш

Коментар

И аз се възползвах от що годе хубавото време днес и сложих зимните гуми и сега чакам снежко да дойде да изпробвам новите Сава дали ще бъдат толкова добри за колкото ми ги хвалеха. Ама да имаше и кой да ми налее зимна течност за чистачки добре щеше да бъде .

Коментар

nelegalniq написа:
              И аз се възползвах от що годе хубавото време днес и сложих зимните гуми и сега чакам снежко да дойде да изпробвам новите Сава дали ще бъдат толкова добри за колкото ми ги хвалеха. Ама да имаше и кой да ми налее зимна течност за чистачки добре щеше да бъде .
              Всяка думичка,която си написал е и моя мисъл Сложих ескимоса и да видим кво може
              Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Днес май голяма част от форума сме слагали зимни гуменки Аз даже ударих едно спрейче на джантите да свежнат и сега се радвам на лекия волан и грозната визия Иначе аз не съм с нови гуми ами с тези от миналия и по-миналия сезон,а именно Maxxis WinterMaxx
                EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Humppa написа:
                  Да споделя, тук, в т. нар. град Козлдуй, за 16-ки се взема по 10 лева на джанта. Такак че за подмяна на 4-те гуми ме обръснаха 40 лева без касова бележка...
                  Баси цената... Аз си ги смених с ваучер за 13 кинта... 4 броя.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Humppa написа:
                    В коя гумаджийница ?
                    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Какви са тия цени?! В Пазарджик ми взеха 14лв за демонтаж на летните + баланс, нови вентили и монтаж на зимните, като и двата ми комплекта са на обикновени стоманени джанти 14".
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

style34 написа:
                        Humppa написа:
                        Баси цената... Аз си ги смених с ваучер за 13 кинта... 4 броя.
                        34лв в Маргел. Това е цена за 17-ки + баланс.....

Коментар

Преди час и аз сложих аптреските на Бравата. Най-готиното беше че 3-те бяха на 1.8 а едната на 1.7 и трябваше само малко да го донапомпя. Пунтото го остявям на зетя да сменя гуми, все пак е по-млад, нека поддържа колата на жена си :D
                          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

И аз съм готов за зимата. Сложих си зимните гуми. При монтажа на гумите видях износените си предни накладки. "Заредих" се с нови такива на TRW. Още ги "напасвам" към спирачните дискове. Надявам се скоро да имам КПД-то на предните си спирачки.Иначе: Демонтаж на две гуми от джантите, с монтаж на други две гуми на тяхно място + изправяне на джанта и завъртане на предни със задни гуми - 20 лв.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Humppa написа:
                              Ако си бил с костюм и вратовръзка - толкоз!
                              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Днес направих и аз тази операция на Мултиплата, на жената Вектрата я обух преди 5 дни със зимните.И за двете коли имам по два комплекта джанти обути съответно с летни и зимни гуми.В Пловдив цената за монтаж,демонтаж и баланс е навсякъде 24лв. за четирите гуми.
                                Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Working...
                                X