Аз па днес ударих колата на жената. на един завой ми поднесе задницата, завъртях се на пътя и джас в едно дрЪву. Сега търся леви фар и халоген за реномеган 96г.Не беше заледено, беше само влажно и хлъзгаво. Колата е все още с летни гуми (в интересн на истината, задните са били гуми, преди години...). Чудя се, дали с нови гуми пак би ми поднесла? А със зимни? А ако имах опит с поднасянето и вместо спирачка бях дал газ и волана на ляво (поднесе ми при десен завой), дали пак щях да се ударя? Или пък ако карах с 10км/ч по-малко (карах с 30, за протокола) ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сложихте ли зимните гуми?
Collapse
X
-
Възможности много. Аз често хлъзгам задницата нарочно в някои завои, когато няма коли хем за кеф, хем да имам опит с поднасянето. Ако гумите ти са били много изтъркани, няма значение летни или зимни, даже зимни по-зле, пак щеше да се хързулнеш. А може да имаш неработещ амортисьор.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Нямам неработещ амортисьор. Според мен е комплексно - изтрити летни гуми, влажна настилка, несъобразена скорост, липса на опит у задкормилното устройство."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:Аз па днес ударих колата на жената. на един завой ми поднесе задницата, завъртях се на пътя и джас в едно дрЪву. Сега търся леви фар и халоген за реномеган 96г.Не беше заледено, беше само влажно и хлъзгаво. Колата е все още с летни гуми (в интересн на истината, задните са били гуми, преди години...). Чудя се, дали с нови гуми пак би ми поднесла? А със зимни? А ако имах опит с поднасянето и вместо спирачка бях дал газ и волана на ляво (поднесе ми при десен завой), дали пак щях да се ударя? Или пък ако карах с 10км/ч по-малко (карах с 30, за протокола) ?Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
Humppa
-
nanobanano написа:С 30 км/ч? Ти сериозно ли?"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Щом скоростта е толкова ниска, несъмнено завоя е бил кофти, че да поднесе.Внимавай зимата като минаваш там, че и с 5 да караш пак може да стане някой фал"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
S_BANKOV написа:pakumba написа:Пък аз карах на -2 днесLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Аз, по принцип не следвам правилото "Зимата със зимни гуми", но така или иначе трябваше да сменям предните, заради старост, но ми изпадна добра оферта за 4 зимни гуми и не се замислих. Така че и аз, вече, сложих зимните гуми.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
M5kov написа:Щом скоростта е толкова ниска, несъмнено завоя е бил кофти, че да поднесе.Внимавай зимата като минаваш там, че и с 5 да караш пак може да стане някой фал"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар