Като чета тук и виждам, че всички карат на ръба на възможностите - и на своите, и на колата, и на пътя, и на гумите, а и на ръба на възможностите и на другите участници. Хубаво държите да карате с най-добрите гуми, но караме/карате 15 годишни коли, нисък клас, с части ментак, обикновено геометрията на колата е накъдето дойде- от годинките, караме по някакви супер отвратителни пътища, но се хвърляте в проучвания на тестове и други подобни глупости. Безсмислено е. Колко повече ще ми даде Конти пред Клебер, 2 км по-висока скорост, 5 км отгоре, 10? А с колко ти е свалена тази скорост от дупките, от амортизираната кола, от невъзможността за реглаж на вертикалния наклон на предните гуми на повечето от нашите коли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сложихте ли зимните гуми?
Collapse
X
-
pakumba написа:Като чета тук и виждам, че всички карат на ръба на възможностите - и на своите, и на колата, и на пътя, и на гумите, а и на ръба на възможностите и на другите участници. Хубаво държите да карате с най-добрите гуми, но караме/карате 15 годишни коли, нисък клас, с части ментак, обикновено геометрията на колата е накъдето дойде- от годинките, караме по някакви супер отвратителни пътища, но се хвърляте в проучвания на тестове и други подобни глупости. Безсмислено е. Колко повече ще ми даде Конти пред Клебер, 2 км по-висока скорост, 5 км отгоре, 10? А с колко ти е свалена тази скорост от дупките, от амортизираната кола, от невъзможността за реглаж на вертикалния наклон на предните гуми на повечето от нашите коли?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
pakumba написа:Като чета тук и виждам, че всички карат на ръба на възможностите - и на своите, и на колата, и на пътя, и на гумите, а и на ръба на възможностите и на другите участници. Хубаво държите да карате с най-добрите гуми, но караме/карате 15 годишни коли, нисък клас, с части ментак, обикновено геометрията на колата е накъдето дойде- от годинките, караме по някакви супер отвратителни пътища, но се хвърляте в проучвания на тестове и други подобни глупости. Безсмислено е. Колко повече ще ми даде Конти пред Клебер, 2 км по-висока скорост, 5 км отгоре, 10? А с колко ти е свалена тази скорост от дупките, от амортизираната кола, от невъзможността за реглаж на вертикалния наклон на предните гуми на повечето от нашите коли?FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа:Тук си прав за амортизираната кола. Ама като караш служебна на 1 година..пак казвам служебна, не твоя, малко по-различно гледаш на нещата.tambuhtaneca написа:Особено пък италианската, дето е направена да се кара 5 години и след това върви я прави.
Коментар
-
tambuhtaneca написа:pakumba написа:Като чета тук и виждам, че всички карат на ръба на възможностите - и на своите, и на колата, и на пътя, и на гумите, а и на ръба на възможностите и на другите участници. Хубаво държите да карате с най-добрите гуми, но караме/карате 15 годишни коли, нисък клас, с части ментак, обикновено геометрията на колата е накъдето дойде- от годинките, караме по някакви супер отвратителни пътища, но се хвърляте в проучвания на тестове и други подобни глупости. Безсмислено е. Колко повече ще ми даде Конти пред Клебер, 2 км по-висока скорост, 5 км отгоре, 10? А с колко ти е свалена тази скорост от дупките, от амортизираната кола, от невъзможността за реглаж на вертикалния наклон на предните гуми на повечето от нашите коли?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
tambuhtaneca написа:Ама като караш служебна на 1 година..пак казвам служебна, не твоя, малко по-различно гледаш на нещата.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Днес и аз преобух Мареа-та. Мисля, че дойде момента, а и вътрешният ми глас ми го каза: ари ве..., ко дремиш..., темата да стане 100 страници ли?... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Stefanaki написа:chaveto написа:Кое не е вярно?
Коментар
-
Аз си шпорих 500-600 км. този уйкенд с летните гуми и все още не мисля да слагам зимни(през седмицата не я карам) . Петък ще гледам прогнозите и ако не е на добре събота ще преубувам.Служебните и двете са със зимни шпицари вече, ама са служебни. И не ги преубувам аз Карал съм много зими с летни гуми и не съм имал проблем(Изключвам едно ходене до Тетевен - Рибарица,ама с Пасат и бяхме 3 коли и в една пряспа имах нужда от помощ) Всичко е до задкормилното устройство.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
pakumba написа:Пък аз карах на -2 днесКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар