За справка да ти кажа, че с гумите и автомобилите от преди 30г. там където в момента живея и си прибирам автомобила в гаража, Фиат 125 и Жигула стигаха до двора при разчистена улица с много мъка. Прибирането в двора е невъзможно ако има мин. количество сняг. Така, че не ми казвай, че Баба Вида е била уникална гума. В момента с излъсканите ни асфалти по перфектните ни пътища се налага да имаш една идея по добри гуми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сложихте ли зимните гуми?
Collapse
X
-
Колега, грешно си ме разбрал. Думата ми беше за майсторлъка при управление и гъзарлъка при избор на гуми.И аз карам лятото с летни, зимата със зимни и пресни гуми, гледам и ADAC и др. организации и си избирам гуми на база информация по производители и модели, като избягвам китайските, ама са ми смешни мотивите на рейсърите за избор на гуми, примерно между първата е петата гума в някоя от класациите/тестове. Примерно едната е по-добра от другата на сухо - разлика в от 84,6 см. при спирачен път от 40-50 м. или на лед с разлика от 114,86 см. Извинявай, ама ако задкормилното устройство разчита на тези стойности, предпочитам изобщо да не го срещам на пътя. А ако има пари за даване и вярва в Дядо Коледа, негова си работа. В този случай само мога да поздравя рекламите специалисти за успехите и професионализма.Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
geo_g написа:Колега, грешно си ме разбрал. Думата ми беше за майсторлъка при управление и гъзарлъка при избор на гуми.И аз карам лятото с летни, зимата със зимни и пресни гуми, гледам и ADAC и др. организации и си избирам гуми на база информация по производители и модели, като избягвам китайските, ама са ми смешни мотивите на рейсърите за избор на гуми, примерно между първата е петата гума в някоя от класациите/тестове. Примерно едната е по-добра от другата на сухо - разлика в от 84,6 см. при спирачен път от 40-50 м. или на лед с разлика от 114,86 см. Извинявай, ама ако задкормилното устройство разчита на тези стойности, предпочитам изобщо да не го срещам на пътя. А ако има пари за даване и вярва в Дядо Коледа, негова си работа. В този случай само мога да поздравя рекламите специалисти за успехите и професионализма.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
2 еднакви коли, едната със зимни, другата с летни.Спиране 70-0.И двете без абс, тая с летните се пързаля доста по-малко от тая със зимните.Темп. въздух - 12гр, мокро, лек валеж.Зимни дот 13, летни дот 12. Марка Клебер.Аз ще си карам служебната бангия още с летните, ЗАСЕГА.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
И аз съм още с летните. Утре ще притичам до Петрич за уйкенда и не се притеснявам, че съм с тях. Полицаите не могат да се заядат, защото има още доста грайфер до минималния от 1,6 мм.(не знам как ще го мерят)Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Като ви чета постовете,имам усещането ,че сутрин тръгвате от нейде из Чукотка и на обяд правите две обиколки на екватора. Баси драмите за едно пътуване до работа и обратно.То гуми ли се не опекаха,то с катастрофи ли не се разминахте по 20 пъти за 5 километра път. Ще ви надживяват ли тия гуми,че толкова ги мислите за 5 карания при 20 градуса?
Коментар
-
krasio_79bs написа:Като ви чета постовете,имам усещането ,че сутрин тръгвате от нейде из Чукотка и на обяд правите две обиколки на екватора. Баси драмите за едно пътуване до работа и обратно.То гуми ли се не опекаха,то с катастрофи ли не се разминахте по 20 пъти за 5 километра път. Ще ви надживяват ли тия гуми,че толкова ги мислите за 5 карания при 20 градуса?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар