chaveto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сложихте ли зимните гуми?
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
На място където пазарувам авточасти.... ми казаха за модел на Continental 436лв и за съжаление към тази цена няма отстъпка. Онлайн магазина на Диана е с 20% намаление/отстъпка. Там в момента гледам BRIDGESTONE и цената е 353.44 + 20% = 424 и стотинки.В Маргел най скъпата е някакво PIRELLI на цена от 510лв.Не знам къде гледате гуми и дали четете внимателно, явно четете това което на вас ви харесва. Цените които пиша не си ги изсмуквам от пръстите.
Коментар
-
Малко сметките си объркал с има няма 100 лв Иначе ето добра цена http://www.graifer.bg/gumi.html?widt...on=396Това е с безплатна доставка.Има и няколко други сайта,които също дават добра цена.Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
chaveto написа:На място където пазарувам авточасти.... ми казаха за модел на Continental 436лв и за съжаление към тази цена няма отстъпка. Онлайн магазина на Диана е с 20% намаление/отстъпка. Там в момента гледам BRIDGESTONE и цената е 353.44 + 20% = 424 и стотинки.В Маргел най скъпата е някакво PIRELLI на цена от 510лв.Не знам къде гледате гуми и дали четете внимателно, явно четете това което на вас ви харесва. Цените които пиша не си ги изсмуквам от пръстите.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Никъде не съм писал/казал, че ми се свиди да дам 1500лв за гуми. Казах, че няма да дам толкова пари и да карам с тях при 15*С. Защото сутринта в 7:00 съм тръгнал на 12*С и трябва да мина 30км. Също така ако тези 30км ги мина по околовръстния път то там се движа с доста над разрешената скорост.А когато си ги купя онлайн от Диана ще ползвам по малка отстъпка, второ не се знае какво ще получиш като ДОТ, кривина.... Затова предпочитам на място.
Коментар
-
chaveto написа:На място където пазарувам авточасти.... ми казаха за модел на Continental 436лв и за съжаление към тази цена няма отстъпка. Онлайн магазина на Диана е с 20% намаление/отстъпка. Там в момента гледам BRIDGESTONE и цената е 353.44 + 20% = 424 и стотинки.В Маргел най скъпата е някакво PIRELLI на цена от 510лв.Не знам къде гледате гуми и дали четете внимателно, явно четете това което на вас ви харесва. Цените които пиша не си ги изсмуквам от пръстите.
Коментар
-
http://www.avtogumi.bg/oscommerce/zi...htmlВижте им и показателите.И на двете са С/С за разход и поведение на мокро
Коментар
-
Airfan написа:
Коментар
-
chaveto написа:Airfan написа:
Коментар
-
nanobanano написа:Не че нещо ама според шарката ми приличат повече на всесезонни отколкото зимни.Дано да се справят добре на сняг.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар