Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сложихте ли зимните гуми?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днеска или утре ще слагам зимните гуми.
    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Аз преди две седмици сложих четири чисто нови летни гуми. :D Иначе зимните си чакат в мазето.
      Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Айде,свърших я преди малко тая работа.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Е днес свърших и аз тази работа, както бях планувал. НО, хоп и изненада. Пикльовците, дето монтират в "Маргел" са ми прецакали един болт. На предна гума. Сега си търся болт и се моля, резбата вътре да не е прецакана.
          Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
          Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
          Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

смятам да почакам още 2 седмици .. топло е
            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
            Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
            Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

lhristov написа:
              Е днес свърших и аз тази работа, както бях планувал. НО, хоп и изненада. Пикльовците, дето монтират в "Маргел" са ми прецакали един болт. На предна гума. Сега си търся болт и се моля, резбата вътре да не е прецакана.
              Ако е бил завъртян на криво, голяма е вероятността да е развалена резбата и на главината. При мен беше така още със закупуването на колата.Известно време карах на 3 болта, след това проблемът се реши с помощта на метчик и друг болт.
              Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Вече съм с друга марка кола,но все пак...Днес си купих новите гуми покарах ги 20на километра и ги свалих,щото ме хвана жал за тях.Рано им е.
                Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

В края на месеца мисля да ги слагам , пък ако се задържи така времето може и малко от декември да карам със "летните" зимни гуми .

Коментар

slav4o_p написа:
                    lhristov написа:
                    са ми прецакали един болт.
                    Ако е бил завъртян на криво, голяма е вероятността да е развалена резбата и на главината...Проблема се реши с помощта на метчик и друг болт.
                    Абе не знам как е въртян, но се оказа че и резбата вътре е прецакана. Пешо ми даде болт, пробвах да навия и се замаза резбата му. Оставих го така вътре, но не си е работа. Даде ми и втори болт. Него си го пазя. Първо трябва да прогоня резбата с метчик, но си мисля, че 12х1,25 вече няма да ми върши работа. Незнам.Както и да е. Благодаря на Пешо за болтовете и на Оги за ключа. Макар че, те май и болтовете са на Оги.
                    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

От днес Мареата е със зимнни гуми :D , а Чинкуечентото е с всесезонни
                      FIAT Marea ex
                      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

От вчера и аз съм със зимни гуми, защото летните бяха много зле, даже предна лява с два балона.

Коментар

lhristov написа:
                          slav4o_p написа:
                          lhristov написа:
                          са ми прецакали един болт.
                          Ако е бил завъртян на криво, голяма е вероятността да е развалена резбата и на главината...Проблема се реши с помощта на метчик и друг болт.
                          Абе не знам как е въртян, но се оказа че и резбата вътре е прецакана. Пешо ми даде болт, пробвах да навия и се замаза резбата му. Оставих го така вътре, но не си е работа. Даде ми и втори болт. Него си го пазя. Първо трябва да прогоня резбата с метчик, но си мисля, че 12х1,25 вече няма да ми върши работа. Незнам.Както и да е. Благодаря на Пешо за болтовете и на Оги за ключа. Макар че, те май и болтовете са на Оги.
                          И на мен ми бях завили накриво един болт, ама така, яко, с компресор. С метчик се оправи резбата и вече 5-6 години няма ядове.
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

lhristov написа:
                            ...Благодаря на Пешо за болтовете и на Оги за ключа. Макар че, те май и болтовете са на Оги.
                            Е браво! Значи раздавам чуждо имане, а? Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Сега Оги да ти намери и машинка за фара! Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
                            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Днес сложих летните, зимните чакат зимата :D

Коментар

Какви зимни гуми в тая жега? За 15 минути каране - летните ми гуми парят, а едни качествени зимни ще оставят диря по асфалта. Гумите ми са на джанти - ще чакам времето да се скапе по-сериозно и едва тогава ще ги сложа, защото при 16-18 градуса за къде да ги пека тия зимни гуми??? А да не споменавам, че все още се води астрономическа есен, а не зима. Зимата е къде декември в края.
                                Steliyan's Life!
                                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                                X