Днеска или утре ще слагам зимните гуми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сложихте ли зимните гуми?
Collapse
X
-
Айде,свърших я преди малко тая работа.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Е днес свърших и аз тази работа, както бях планувал. НО, хоп и изненада. Пикльовците, дето монтират в "Маргел" са ми прецакали един болт. На предна гума. Сега си търся болт и се моля, резбата вътре да не е прецакана.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:Е днес свърших и аз тази работа, както бях планувал. НО, хоп и изненада. Пикльовците, дето монтират в "Маргел" са ми прецакали един болт. На предна гума. Сега си търся болт и се моля, резбата вътре да не е прецакана.Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
slav4o_p написа:lhristov написа:са ми прецакали един болт.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:slav4o_p написа:lhristov написа:са ми прецакали един болт.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Какви зимни гуми в тая жега? За 15 минути каране - летните ми гуми парят, а едни качествени зимни ще оставят диря по асфалта. Гумите ми са на джанти - ще чакам времето да се скапе по-сериозно и едва тогава ще ги сложа, защото при 16-18 градуса за къде да ги пека тия зимни гуми??? А да не споменавам, че все още се води астрономическа есен, а не зима. Зимата е къде декември в края.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар