Synthy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сложихте ли зимните гуми?
Collapse
X
-
vgeorgiev написа:popara801 написа:Трябва да ги направят задължителни и с ДОТ не по-малък от предишната година.Все пак да има работа за всички.Аз съм ги приготвил и тия дни ще ги монтирам.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Аз пък не съм ги свалял зимните,дали ще купувам летни или зимата зимни все същото е.Все пари ще се дават че и само упражнения.Затова едни чисто нови зимни гуми,карай ги до когато може и на боклука,идва ред на другите,хем и лятото по добре е със тях на пътя.Повече лятна гума нема да си взема.
Коментар
-
nai7 написа:Аз пък не съм ги свалял зимните,дали ще купувам летни или зимата зимни все същото е.Все пари ще се дават че и само упражнения.Затова едни чисто нови зимни гуми,карай ги до когато може и на боклука,идва ред на другите,хем и лятото по добре е със тях на пътя.Повече лятна гума нема да си взема.F31 BMW 320d
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:nai7 написа:Аз пък не съм ги свалял зимните,дали ще купувам летни или зимата зимни все същото е.Все пари ще се дават че и само упражнения.Затова едни чисто нови зимни гуми,карай ги до когато може и на боклука,идва ред на другите,хем и лятото по добре е със тях на пътя.Повече лятна гума нема да си взема.
Коментар
-
Докато не видя минус на термометъра нищо не пипам.А това, че зимните гуми са ОК за лятото...не знам кой как кара, но аз се нося като лодка със зимни гуми на жегата. Просто на волана ги усещам, че са станали "лигави" и имам чувството, че ще се разтекат по асфалта...== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:А замислял ли си се тия ламели като се нагреят дали се усукват и мачкат в завой и при спиране? То ако беше вярно колкото по-меки толкова по-добре най-лесно щеше да е да ги правят много меки , ама дали само мекотата има значение?
Коментар
-
nai7 написа:Нали по принцип зимната гума е с по мек каучук,би трябвало да спира добре и във завоите да е по добра,за това и лятото по бързо заминнават.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:nai7 написа:Нали по принцип зимната гума е с по мек каучук,би трябвало да спира добре и във завоите да е по добра,за това и лятото по бързо заминнават.
Коментар
-
На автомобил със задвижване на предните колела карам САМО с всесезонни гуми. Сега обаче съм със задно задвижване и съм взел едни желязни джанти с хубави зимни гуми, в комбинация с блокажа на дифа мисля, че няма да имам грижи зимата, но ще изчакам първия сняг, за да ги монтирам... Иначе на стария Бенц карах целогодишно със зимни гуми(просто тогава имах з.гуми ангария) и през лятото е отврат... Свирят при завой, дори с 5 км/ч и всички се обръщат и си мислят, че си джигит, дето върти гуми по светофарите... А за следващата зима вече са много оръфани...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар