Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сложихте ли зимните гуми?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Според мен толкова си могат. По темата - сложих ги преди 2седмици.

Коментар

NikMar написа:
      Ново 20 от КАТ с предложение за влизане в сила от 01.11.2014 г.http://news.ibox.bg/news/id_671012246И 10 неща, които КАТ не иска да знаетеhttp://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2358472
      10-тата то`ка не q разбрах:сега ако ме спрат с летни с 1.6 граифер-ок но ако са зимни с 1.6-глоба това сега когато сме ЕСЕН, а лqтото?А ако двете ми са летни а другите две зимни глобата наполовина ли е?Заради многократно нарушаване на т. 1.12 от правилата на форума, получаваш максимален срок.
      LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
      ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Всяка година все едно и също дъвчете. Че то вън 20 градуса, кажете една причина да слагам зимни гуми!
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

На едната не ги свалям, ами сега? :D
          Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Като сложа зелето, ще сложа и зимните гуми.

Коментар

popara801 написа:
              Трябва да ги направят задължителни и с ДОТ не по-малък от предишната година.Все пак да има работа за всички.Аз съм ги приготвил и тия дни ще ги монтирам.
              Ми че ти кога си карал с нови гуми бе ?
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                popara801 написа:
                Трябва да ги направят задължителни и с ДОТ не по-малък от предишната година.Все пак да има работа за всички.Аз съм ги приготвил и тия дни ще ги монтирам.
                Ми че ти кога си карал с нови гуми бе ?
                Еми никога.Нали това казвам.То е като да си купиш нова кола.Още с покупката цената е наполовина и надоло.На цената на 1 нова си купувам 4 прилични 2-ра ръка.Ко речи?
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                  Не се заяждам, н по тази логика, когато гумите станат на една година и 2 месеца няма да може да се карат. И е някакси невъзможно, всяка година или през две, да даваш по няколко стотин лева за гуми, които релно ти трябват 2 седмици годишно, когато има сняг и лед.
                  Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                  Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                  ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
                    popara801 написа:
                    Не се заяждам, н по тази логика, когато гумите станат на една година и 2 месеца няма да може да се карат. И е някакси невъзможно, всяка година или през две, да даваш по няколко стотин лева за гуми, които релно ти трябват 2 седмици годишно, когато има сняг и лед.
                    Да затова ми виж горния пост с цитата.То ми е реалното.Това го написах със чувство за хумор.Иначе наистина е по-добре със зимните гуми.Всеки си има глава на раменете.И наистина трябва да се промени законодателството според мен де.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Аз пък си карам целогодишно с зимните гумете, знаетели какви хубави мазни черти оставят по асвалта, а?
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

:D Аз си имам две дати за смяна на гумите- Димитров ден и Великден.

Коментар

Аз ще ги сложа след консултация с колегата от БАН НИМХ
                          "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                          Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Сложих ги преди 1 седмица, че често карам в Родопите, а там се образуват слани.Пък и тук четох, че от 5 до 25 ноември на територията на област Смолян ще се правят проверки дали автомобилите са пригодени за зимния сезон.
                            Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

В правилника нищо не пише за вида гуми, а само за грайфера им.
                              "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                              Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                              Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Само за протокола, аз ги смених още миналата седмица...Не ми се чака на опашки, когато падне първият сняг, а за седмица-две ( около 500-600 км), едва ли ще изтъркат бог знае колко зимните...

Коментар

Working...
                                X