Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сложихте ли зимните гуми?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

chaveto написа:
    Размера е 225/55/17 скоростен и тегловен индекс няма да ви давам, сами си вижте цените.Също така съм автоматик, може да е бъкано с екстри, но предпочитам да не рискувам с някакви калпави гуми. Също така живея на няколко стотин метра от балкана и снега когато го има не е никак малко.
    Ами за този размер, не рънфлат гума, най-скъпата, която намирам в сайт за гуми е 388лв/бр за Continental COVIKCON5X.Демек 4 гуми, без да ползваме никакви отстъпки, най-скъпия модел на пазара (в ценовата листа) бихме го купили за 1552лв.А има и много модели, които не са последни по цена в ценовата листа и спокойно комплекта може да се вземе за има няма 1200лв и по-ниско.И аз съм на тази тема и аз днес си чакам 4-те нови зимни гуми за БМВ-то така, че съм много наясно с цените, защото последните 2 месеца се наумувах какво да направя, предвид цитираната сума.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

На място където пазарувам авточасти.... ми казаха за модел на Continental 436лв и за съжаление към тази цена няма отстъпка. Онлайн магазина на Диана е с 20% намаление/отстъпка. Там в момента гледам BRIDGESTONE и цената е 353.44 + 20% = 424 и стотинки.В Маргел най скъпата е някакво PIRELLI на цена от 510лв.Не знам къде гледате гуми и дали четете внимателно, явно четете това което на вас ви харесва. Цените които пиша не си ги изсмуквам от пръстите.

Коментар

Малко сметките си объркал с има няма 100 лв Иначе ето добра цена http://www.graifer.bg/gumi.html?widt...on=396Това е с безплатна доставка.Има и няколко други сайта,които също дават добра цена.
        Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

chaveto написа:
          На място където пазарувам авточасти.... ми казаха за модел на Continental 436лв и за съжаление към тази цена няма отстъпка. Онлайн магазина на Диана е с 20% намаление/отстъпка. Там в момента гледам BRIDGESTONE и цената е 353.44 + 20% = 424 и стотинки.В Маргел най скъпата е някакво PIRELLI на цена от 510лв.Не знам къде гледате гуми и дали четете внимателно, явно четете това което на вас ви харесва. Цените които пиша не си ги изсмуквам от пръстите.
          В сайта на Диана, най-скъпите гуми този размер са посочените от теб - 353.44. Не знам защо им добавяш 20%. Не можеш ли да ги купиш онлайн? А и ти държиш да караш с най-скъпите гуми, но пък после ти се свидят?Който си има брада, да си носи гребенче са казали хората.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Никъде не съм писал/казал, че ми се свиди да дам 1500лв за гуми. Казах, че няма да дам толкова пари и да карам с тях при 15*С. Защото сутринта в 7:00 съм тръгнал на 12*С и трябва да мина 30км. Също така ако тези 30км ги мина по околовръстния път то там се движа с доста над разрешената скорост.А когато си ги купя онлайн от Диана ще ползвам по малка отстъпка, второ не се знае какво ще получиш като ДОТ, кривина.... Затова предпочитам на място.

Коментар

chaveto написа:
              286.90 лв с ДДС

Коментар

От днес съм оборудван с чисто нови гуми. Направих реглаж на преден и заден мост. Преди известно време правих отново окачване. Колата ми е 6.

Коментар

http://www.avtogumi.bg/oscommerce/zi...htmlВижте им и показателите.И на двете са С/С за разход и поведение на мокро

Коментар

Вече съм почти готов:Сега остава и да дойде зимата, за да се метнат на колата.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Airfan написа:
                      Знам, че по нета има много по евтини предложения, но предпочитам да си купувам гумите от няколко места. Може да са малко по скъпи, но знам, че дота на гумите е макс. месец преди да я купя. При евентуален проблем с гумата се заменя без никакви въпроси, сега не говоря да скоча в дупка и да я срежа.Тези Nexen Winguard Sport ги гледах, но много твърди ми се сториха за зимни гуми. Иначе ги хвалят и ги купуват заради ниската цена. В нета пише все хубави неща за самата фирма, но все пак са Корейски и най вероятно правени в Китай.

Коментар

chaveto написа:
                        Airfan написа:
                        Знам, че по нета има много по евтини предложения, но предпочитам да си купувам гумите от няколко места. Може да са малко по скъпи, но знам, че дота на гумите е макс. месец преди да я купя. При евентуален проблем с гумата се заменя без никакви въпроси, сега не говоря да скоча в дупка и да я срежа.Тези Nexen Winguard Sport ги гледах, но много твърди ми се сториха за зимни гуми. Иначе ги хвалят и ги купуват заради ниската цена. В нета пише все хубави неща за самата фирма, но все пак са Корейски и най вероятно правени в Китай.
                        Ти си знаеш чаве, аз съм редовен клиент на тези хора и до сега гуми от друга година не съм получил от тях.

Коментар

BO написа:
                          Вече съм почти готов:Сега остава и да дойде зимата, за да се метнат на колата.
                          Може би Nokian

Коментар

Не че нещо ама според шарката ми приличат повече на всесезонни отколкото зимни.Дано да се справят добре на сняг.

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

nanobanano написа:
                              Не че нещо ама според шарката ми приличат повече на всесезонни отколкото зимни.Дано да се справят добре на сняг.
                              Брутална зимна шарка си е. Спокойно, не го мисли.
                              A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

cooper discoverer?

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Working...
                                X