Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сложихте ли зимните гуми?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Valentin_V написа:
    Беше мокро валеше цялнден стана на беклемето на спусканте на десен завои с обратен наклон при скорост 30-40км просто предницата загуби сцепление и се хлъзнах по диагонал. Убеден съм че ако бях сменил гумите нямаше да се хлъзна. Вие си караите както искате ако живота ви е на цената на 4 гуми. Успех и безаварийно шофиране ви желая колеги.
    Напълно си прав
    FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
    FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
    FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

Коментар

Valentin_V написа:
      Беше мокро валеше цялнден стана на беклемето на спусканте на десен завои с обратен наклон при скорост 30-40км просто предницата загуби сцепление и се хлъзнах по диагонал. Убеден съм че ако бях сменил гумите нямаше да се хлъзна. Вие си караите както искате ако живота ви е на цената на 4 гуми. Успех и безаварийно шофиране ви желая колеги.
      Ако си мислиш че на мокър асвалт е по добре с зимни гуми отколкото с летни.....................
      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
        Valentin_V написа:
        Ако си мислиш че на мокър асвалт е по добре с зимни гуми отколкото с летни.....................
        Щях да напиша същото.Зимните гуми на мокър асвалт са пълна трагедия.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

В близките седмици ще сложа зелето и зимните гуми.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            eh4ev07 написа:
            Valentin_V написа:
            Щях да напиша същото.Зимните гуми на мокър асвалт са пълна трагедия.
            За това му казах дали помни с какви обувки е бил,че да не ги носи повече понеже тогава е бил с тях...
            Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Сложих ги днес :D
              Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Airfan написа:
                В близките седмици ще сложа зелето и зимните гуми.
                И аз.
                Stop giving directions, just say "Follow me."
                Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Valentin_V написа:
                  Вие си караите както искате ако живота ви е на цената на 4 гуми. Успех и безаварийно шофиране ви желая колеги.
                  Живота цена няма, ама 4-ри гуми ми струват 1500лв с отстъпката. Няма как в това време да ги сложа и да ги съсипя.

Коментар

Брех, кви да са тия гуми, като на миналата година пред мен един с Х5 плати 1300 лева за 4 нови гуми.Не че няма и много скъпи, но аз с отстъпка взех 4 чисто нови гуми 195/65 15 за 280 лева Dayton. Гумите са много прилични и със сигурност са по-добри от 3--5 годишни ,,маркови
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

chaveto написа:
                      Valentin_V написа:
                      Вие си караите....
                      Живота цена няма, ама 4-ри гуми ми струват 1500лв с отстъпката.
                      Колега, пусни малко повече инфо за тия супер гуми, че и на мен ми е любопитно.
                      Lupo - The Monster
                      Е83 3D

Коментар

[quote:27cffe1422="style34"]Брех, кви да са тия гуми, като на миналата година пред мен един с Х5 плати 1300 лева за 4 нови гуми.Не че няма и много скъпи, но аз с отстъпка взех 4 чисто нови гуми 195/65 15 за 280 лева Dayton. Гумите са много прилични и със сигурност са по-добри от 3--5 годишни ,,маркови

Коментар

Еспаса със 17-ки зимата...И все пак можеш да вземеш 4 за 1000 лева дори и на този нестандартен размер. И аз лятото карам с 205/65, но този размер е по-скъп, а и за зимата по-тесни гуми е по-добре. Поне за сняг. Има избор ми е мисълта. Но какъв е смисъла да вземеш супер дупер гуми и да не ги ползваш? И да ги мисля непрекъснато? Ми в една дупка можеш да влезеш и да се наложи да хвърлиш гума. Както ми се е случвало.P.S. Сега видях, че е дизел колата, верно колегата може да иска и със 18-ки да кара. Бе както казах - въпрос на избор.
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Абе колеги, да сте видели, че на гумичките пише Snow? Дори "иконката" е снежинка. С други думи - гуми за сняг, не гуми за сезон. Туй много смешно - щом ще се пързаляме с летните гуми по дъжд валял при 15 градуса кое ни пречи да се пързаляме по дъжд валял на 28 градуса??? Смешни сте ми някои - бил се бил занесъл, щото цял ден валяло. Ами аз се блъснах преди 12 години в една коза, която си вдигна телефона и наби спирачки рязко, щото таман беше припръскало малко дъждец и настилката беше станала като лубрикант. И бях с чудни летни гуми през юни месец. Със зимни (снежни) ли трябваше да съм? Та замислете се - ако на 15 градуса дъжд не мога да карам с летни гуми, каква е разликата в условията при дъжд и 28 градуса???
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

То и аз не съм ги сложил още. Ако чак пък ме изненада толкова ще взема метрото или такси за един ден. Нема ми се счупат крачката.

Коментар

Размера е 225/55/17 скоростен и тегловен индекс няма да ви давам, сами си вижте цените.Също така съм автоматик, може да е бъкано с екстри, но предпочитам да не рискувам с някакви калпави гуми. Също така живея на няколко стотин метра от балкана и снега когато го има не е никак малко.

Коментар

Working...
                                X