Това, което си написал (както си го написал) означава колко километра изминаваш с един литър гориво.Сметката, която си направил е вярна - средния разход е 7.8 л/100км.
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
На едната кола ги сложих,но за другата още се чудя кои,че е със задно предаване.Какво мислите,континентал ts-800 или континентал ts-850 е по-добре специално за сняг?Тестовете тази година ги печели ts-850 но последния модел който има ’p’ в наименованието или старата ts-850?
Аз днес си взех два Тигъра 185/63/14. Не очаквам чудеса, ама по-добре нов регенерат, от остаряла гума. Тигрите смятам да сложа отзад, а за отпред, да си взема нещо по-хубаво, като BFGoodrich или нещо от сорта, а може и по-добре. Даже може и да препоръчате нещо, за около 120лв бройката, ползвам отстъпка в Диана 27% и ще дойде добре крайната цена.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Аз днес си взех два Тигъра 185/63/14. Не очаквам чудеса, ама по-добре нов регенерат, от остаряла гума. Тигрите смятам да сложа отзад, а за отпред, да си взема нещо по-хубаво, като BFGoodrich или нещо от сорта, а може и по-добре. Даже може и да препоръчате нещо, за около 120лв бройката, ползвам отстъпка в Диана 27% и ще дойде добре крайната цена.
Хах това като ебавка да го приемем освен
Както искаш го приемай, карал съм с летни гуми в снеговете, що да не справя с два Тигъра на задните гуми .
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Хах това като ебавка да го приемем освен
Както искаш го приемай, карал съм с летни гуми в снеговете, що да не справя с два Тигъра на задните гуми .
Друго имам в предвид, първо размера, щото предполагам е 185/65, второ, според мен по-добро е гума на 2 години, ама качествена, отколкото Тигрите, и 3-то 120 лв/бройката ти да не вземаш 15 ки, щото моите дойдоха на 100 кинта/гумата 195/65 R15. A и не знам дали имаш в предвид 120 лв. в Дианата, или по принцип, тъй като ако някой ти препоръча гума в Дианата, ама от интернет цена, то там влиза 25% остъпка, та реалната ти е 2%. Пиши си крайна цена.
Да размера съм го объркал. За цената, нека да се смята като редовна, не всеки си купува гуми от Диана-та. Ако някой предложи нещо конкретно в Диана-та, ще знам, че е близка до реалната, за която аз ще ги купя. Не е задължително и да е скъпа гума, интересува ме да е добра, щом се отнася за предна гума. Цената която слагам е като някаква граница, щото има гуми, които струват доста повече.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Аз зимните ги слагам след първия сняг, въпреки, че съм със задно. Тая година, обаче, подраних и ги сложих днес, щото тези дни ще се качвам на алкохолен уикенд на Юндола, а там е на 15 минути от Белмекен и нищо не се знае Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 След като прекарах една седмица на яз.Белмекен с караваната вече си имам едно наум за този район... До този момент не ме беше валял сняг през м.Май Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Праснах едни Мишелинки 215/65/16 пък да става каквото ще Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
И аз като Киро чакам да доди зимата Преди няколко седмици на 1 сняг се наложи да излизам и бех като на уебедово езеро без уебеди...Ама то трябва нещо по-така, хард че да се попренастроим за зимни реакции...Да не говорим, че аз съм тотално отвикнал от влачене на 4 крака.Иначе гуми има... Ама нема сми. Дано се появи ама надали...
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар