Казвайте как се държат гумите на снега При нас няма
Ми то и в София е малко. Няма проблеми засега, но пък и аз не карам на ръба на възможностите на гумите/колата/моите като някои колеги, така че не знам.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Днес си рекох да обуя и аз другите 2 джанти с нови зимни гуми...Голяма грешка!Пред гумаджииницата има опашка като пред показен плод-зеленчук за банани по татово време.Хвърлих им 2 джанти и ще ходя след седмица вероятно да си ги взема.Тоест сега съм наполовината обут...
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
На втора с рязка газ свети АСР-а ... май догодина нови ще трябват
Аз нямам АСР, но с пълна газ на втора и моите се въртят на място, когато има сняг или киша. Няма как сцеплението да е същото като с асфалт.А ако на сухо го прави не е добре, да.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Аз си мисля, че вече е престъпление на тия температури сутрин и при тоя лек снежец/кишавица някой да се опитва все още да кара с летни гуми, което за мен си е жив експеримент със собствения, както и с живота на всички останали хора.Сутринта като нагазих в кишавицата и натиснах спирачката, няма хлъзгане, пързяляне и т.н., зимната гума си е зимна гума
Коментар