Здравейте колеги,Цяла вечер се рових в интернет, за да намеря данни за този модел дъмпер Кomatsu HA 270-3, но не успях. Моля, за помощ! Интересува ме всякаква техническа информация относно този дъмпер, като най-вече техническите данни, като мощност, товароносимост, тегло и т.н.Ей това е "нещото" Линк
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся данни за дъмпер komatsu, помощ :-)
Collapse
X
-
не че нещо но на табелката си пише това което те интересувапри нас има такова животно само че е терекс(носи товар колкото може да се качи в коша)и готиното е че ако тръгне да се обръща се обръща само коша(задната част)и няма никакви поражениядруса много яко,поради липса на каквото и да е окачванеBravo 1.9d 97г
Коментар
-
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
TAIF написа:Айде де колеги, никой ли не може да ми помогне
Коментар
-
todorakiggg написа:TAIF написа:Айде де колеги, никой ли не може да ми помогнеFIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
TAIF написа:todorakiggg написа:TAIF написа:Айде де колеги, никой ли не може да ми помогне
Коментар
-
Колега търси бившите сервизни на Киров.Те биха могли до колкото могат да ти снесат информация.Един от тях работи сервизен в ТитанМашини,представители на Кейс в момента.Сервиза се намира в борса Слатина.Друг който би могъл да ти помогне в момента е началник сервиз на Волво строителни машини в Дружба2EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар