Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко излиза годишна ГО от Лев Инс за Браво 1.8 '96?
Collapse
X
-
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
-
Immortal написа:kiselo написа:ogi28b написа:Не дере нищо. Казал му е цената с включена зелена карта. Толкова е и при брокерите, провери.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Immortal написа:Аз ли нещо не мога да схвана...Цената е като на застраховка СЪС зелена карта. Що ти издават само за 30 дни, при това за 2х15?!?На моята кола без зелената карта е 170 лв, с нея - 240.Зелената карта си е с мен винаги и не се налага да ходя в офис преди да тръгна навън.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Immortal написа:kiselo написа:ogi28b написа:Не дере нищо. Казал му е цената с включена зелена карта. Толкова е и при брокерите, провери.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Immortal написа:Те по тивито и други работи говорят. Ти ако на всичко вярваш???В моята полица пише следния текст (перифразирам, че не ми се слиза до колата):Декларирам, че при напускане територията на Република България се задължавам да доплатя направената ми отстъпка в размер на ХХ лева.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Аз от няколко години ползвам онлайн поръчка на ГО. Миналата и тази година практикувам следното: първоначално си я купувам без зелена карта, а ако се наложи да пътувам, си доплащам. Тази година ми прави впечатление, че има драстични разлики между отделните компании в цените им със и без зелена карта. Затова, след първоначално сравнение на цените, не избрах най-най-евтината, а тази, която хем е от най-евтините, хем после доплащането е около 40 лева. Защото има фрапиращи оферти, при които уж първоначално цената е в най-ниските равнища, но после, ако решиш да вземаш и зелена карта, става почти двойно. Например, платих си сега ГО на цена 156,80. Ако реша да купя зелена карта, ще излезе към 195. При други има първоначално около 155 лева, но общо със зелена карта става 279.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Immortal написа:donnna написа:За тези които имат да правят ГО и искат зелена карта - преди 3-4 дни направих на Либра-та в Булстрад - цената е същата като всички, но дават две зелени карти за по 15 дни с отворени дати - когато ти потрябва...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар