Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко излиза годишна ГО от Лев Инс за Браво 1.8 '96?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко излиза годишна ГО от Лев Инс за Браво 1.8 '96?

Колко излиза годишна от лев инс за моята кола, понеже един ми предлага за 230 лева при него.
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Провери тук: http://www.sdi.bg/onlineInsurance/Аз за втора година си ги пускам през сайта, голямо удобство ми е и плащам директно с кредитната карта.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Гражданските вече са почти еднакви навсякъде. Разликите са толкова малки, че не заслужават коментар. Защо не питаш директно при застраховател? Около 230 е цената навсякъде. Ако кажеш, че не искаш "зелена карта", цената е 180. Гражданска се прави там, където е най-евтино. Защо държиш да е в Лев Инс? Други брокери:http://www.amarantbg.comhttp://generalbrokers.bgОбаче какво хубаво и ясно заглавие си написал... евала!

Коментар

Влез в калкулатора, напиши си регистрацията, годините стаж зад волана и виж.Аз за моята кола която е като твоята плашам 164лв. на 4-ри вноски
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Този твой приятел яко дере кожи )))) огледай добре офертите...има и за 180лв...
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Не дере нищо. Казал му е цената с включена зелена карта. Толкова е и при брокерите, провери.

Коментар

ogi28b написа:
              Не дере нищо. Казал му е цената с включена зелена карта. Толкова е и при брокерите, провери.
              Съгласен съм с теб, но нали вече зелената карта НЕ е задължителна и изискуема в страните от ЕС? Защо да плащаш за нещо което не ти трябва...
              Прикачени файлове
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                ogi28b написа:
                Съгласен съм с теб, но нали вече зелената карта НЕ е задължителна и изискуема в страните от ЕС? Защо да плащаш за нещо което не ти трябва...
                Всеки път едно и също няма да обяснявам.Самата зелена карта като късче хартия НЕ Е задължителен атрибут, но застраховката трябва да има покритие извън България.Когато декларирате пред застрахователя, че ще управлявате само на територията на България автомобила, те ви правят съответната отстъпка от цената.Ако излезете в ЕС, там няма да ви направят проблем, но ако направите ПТП, застрахователят Ви няма да Ви покрие щетите, защото застраховката ви няма покритие там.А относно цените - в повечето компании има значение възрастта на водача - при някои за шофьори под 30 години цената е по 2, че и отгоре.Например за моята кола в Дженерали за водач на 25 години цената е 466.52 лв БЕЗ зелена карта, а за водач на 40 години е 203.47 лв.Така е и в други компании като Виктория и Булстрад.В други не е така.

Коментар

kiselo написа:
                  Какво общо има ЕС? Става въпрос за покритието.

Коментар

Накратко за 23 годишен 1.8 кола, знаете каква, нямам 2 години стаж като шофьор. Познатия ми каза 235 при Лев инс, нещо такова. Те работят и с други компании де. Тия зелени карти не ги разбирам. Нормално ли е тая цена, и тая зелена карта ще ми трябва ли въобще? Само в БГ си карам.Пуснах темата от ГСМ-а, затова беше кратко.
                    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Колега аз платих 153лв , но имам отстъпка около 20 -тина лева значи 173 на ДЗИ най-евтиния беше от всички питах дали има значение кои застраховател избирам казаха ми ,че за гражданска отговорност няма значение.
                      Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                      Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Да, цената е нормална и сам можеш да провериш при друг брокер от линковете по-горе. Пак ти казвам - търси най-евтиното. Ако някой удари теб - ти получаваш обезщетение от неговата компания, а не от твоята. Ако ти удариш някой - не получаваш нищо. Така че няма разумна причина да не търсиш най-евтиното. Ако не се лъжа - за софийска кола като твоята и водач на 30 години, с покритие извън България - най-евтино беше в Булинс, а Левинс беше на 5-6 място. Провери си с твоите данни.Писането от телефон не е оправдание за неспазването на правилата на форума. И аз пиша от телефон.

Коментар

А относно Бул инс избягваите тази компания.
                          Fat Croma 1.9 16v multijet
                          Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX

Коментар

За тези които имат да правят ГО и искат зелена карта - преди 3-4 дни направих на Либра-та в Булстрад - цената е същата като всички, но дават две зелени карти за по 15 дни с отворени дати - когато ти потрябва...
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                              За тези които имат да правят ГО и искат зелена карта - преди 3-4 дни направих на Либра-та в Булстрад - цената е същата като всички, но дават две зелени карти за по 15 дни с отворени дати - когато ти потрябва...
                              МОЛЯ???Това някаква нова мода ли е?!?Моята зелена карта си важи за 1 година, колкото е и застраховката.Какви са пък сега тези за по 15 дена???

Коментар

Working...
                              X