Здравейте,Закупих прахосмукачка от Техномаркет на 26.11.2011г. с 2г. гаранция. Преди десетина дни изгоря и я занесох на сервиз. Днес ми се обадиха от сервиза да си прибера прахосмукачката. Дадоха ми протокол за замяна и ми казаха да отида в Техномаркет да ми я подменят, тъй като не може да се отремонтира. В Техномаркет ми я подмениха без проблем, но в гаранционната карта на новата прахосмукачка записаха, че прахосмукачката е закупена на 26.11.2011г. т.е. гаранцията на подменената прахосмукачка изтича след двайсетина дни. Това редно ли е? Не намерих информация. Има ли смесъл да се обръщам към КЗП?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гаранционен срок на подменена стока.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колега,да редно е! Направили са ти и много голям жест,че са ти дали нова! Това си е в рамките на гаранционните условия самия ремонт.Няма как да ти пишат нова гаранционна карта след като продукта е подменен в срока на гаранция! Аз също продавам техника и ми се е случвало веднъж-установих,че уреда е нацяло дефектирал и го подмених на клиента с нов НО гаранцията си продължава!
-
Re: Гаранционен срок на подменена стока.
Kemaloff написа:Здравейте,Закупих прахосмукачка от Техномаркет на 26.11.2011г. с 2г. гаранция. Преди десетина дни изгоря и я занесох на сервиз. Днес ми се обадиха от сервиза да си прибера прахосмукачката. Дадоха ми протокол за замяна и ми казаха да отида в Техномаркет да ми я подменят, тъй като не може да се отремонтира. В Техномаркет ми я подмениха без проблем, но в гаранционната карта на новата прахосмукачка записаха, че прахосмукачката е закупена на 26.11.2011г. т.е. гаранцията на подменената прахосмукачка изтича след двайсетина дни. Това редно ли е? Не намерих информация. Има ли смесъл да се обръщам към КЗП?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
цено написа:Колега,да редно е! Направили са ти и много голям жест,че са ти дали нова! Това си е в рамките на гаранционните условия самия ремонт.Няма как да ти пишат нова гаранционна карта след като продукта е подменен в срока на гаранция! Аз също продавам техника и ми се е случвало веднъж-установих,че уреда е нацяло дефектирал и го подмених на клиента с нов НО гаранцията си продължава!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар