Това предлагат в Германия в новия пакет мерки за профилактика срещу подобни престъпления.Лицата, извършили престъпление на сексуална почва, да бъдат лишени от правото да притежават и управляват автомобил, след като излязат от затвора. Такова е едно от предложенията в нов законодателен проект в Германия, чиято цел е борба с подобен род насилие. С инициативата излезе политикът Волфаганг Босбах. Мнозина от престъпниците ползвали колите си за подготовка и осъществяване на пъклените си планове, бил основният му мотив.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сексуалните маниаци да останат без автомобили
Collapse
X
-
Бах му и тъпия шваба !!!!Ми да им забранят да обуват обувки, защото с тях отиват да извършват деянието, както и да обличат дрехи, защото под тях се прикриват, както и направо да вземат да ги кастрират или пък защо не да ги подлагат на операция за смяна на пола ?!?Поредното доказателство (след Хитлер, Фолксвагена и Трабанта) за множеството недоразумения при алеманите
Коментар
-
Immortal написа:Бах му и тъпия шваба !!!!Ми да им забранят да обуват обувки, защото с тях отиват да извършват деянието, както и да обличат дрехи, защото под тях се прикриват, както и направо да вземат да ги кастрират или пък защо не да ги подлагат на операция за смяна на пола ?!?Поредното доказателство (след Хитлер, Фолксвагена и Трабанта) за множеството недоразумения при алеманитеAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Гледах на швабите с по-добро око Явно и при тях има деградета. Не мога да разбера логиката на горе посочения депутат ли е к’во ли е там. По-логично е да му резнат пишката отколкото да му резнат книжката... Може би са по-запалени шофьори отколкото е--чи та да ги "боли " повечеVW Bora Variant 1.6 16V '01
Коментар
-
Смисълът на горния ми пост беше, че човек, извършил престъпление понася своето наказание, което е определено от съда в затвора, или на ел.стола (в ЕС няма такова де). Последващо ограничаване на правата на престъпника, който вече си е понесъл наказанието според мен е неправилно. Още повече пък, че не виждам връзка между извършването на престъпление (особено сексуално) и притежаването на автомобил. Той ако иска да повтори, може да на*бе съседката си и няма да му трябва автомобил. Нерде Ямбол (тука си е), нерде Стамбул...Пък това със смяната на пола наистина е хитро...как ли го измислих
Коментар
-
Immortal написа:Смисълът на горния ми пост беше, че човек, извършил престъпление понася своето наказание, което е определено от съда в затвора, или на ел.стола (в ЕС няма такова де). Последващо ограничаване на правата на престъпника, който вече си е понесъл наказанието според мен е неправилно. Още повече пък, че не виждам връзка между извършването на престъпление (особено сексуално) и притежаването на автомобил. Той ако иска да повтори, може да на*бе съседката си и няма да му трябва автомобил. Нерде Ямбол (тука си е), нерде Стамбул...Пък това със смяната на пола наистина е хитро...как ли го измислихAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
А НЕ! Всимко може да пипат ама секса в колите да не пипат!!!То ще вземат да забранят и бирата и ние кво ше правиме!?!?Да излезним на протестен митинг - политиците не разбират от забавление в колите :DСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар