Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отнета книжка и връщането й.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    макс 180 по километраж, ама щото жената един път беше вдигнала 175, докато блееше нещо и така се наруши баланса в семейството.ПС:1. сори за офф-а.2. не си го меря с Шефа, наложи ми се по семейни причини
    браво 1,6/90 - 09 г.

    Коментар


      #17
      Мерси за всички отговори в понеделник съм на психо. Така че очаквайте във вторник 12,11 да знам какви са процедурите. И със сигурност ще напиша какво е станало за да може (дано не се налага) на някой да му е полезна темата. А колата не е спряна заради техническа повреда а защото съм бях в нетрезво състояние когато ми взеха книжката. Надявам се да не трябва да я карам до КАТ защото е на 40 километра от КАТ и незнам с каква магия ще стигна до там без да имам проблеми.

      Коментар


        #18
        Така вече имам ясна представа за необходимите документи и всичко останало. За да се мине психо трябват: бележка от КАТ за изтърпяно наказание(става за 1 ден) и НП от полицията по местоотчет.След минаване на психото с документа се отива отново в КАТ и ти връщат книжката веднага.А за колата, тя се води спряна от движение, пускането й става само с големия талон и картончето за валиден ГТП, ако няма ГТП трябва да минава на канал в КАТ.Общо казано разкарването е голямо и гледайте да не ви се налага да го правите това упражнение.

        Коментар

        Working...
        X