Това е колко пъти е удряла прекъсвач. Тези 17 са нищо. Много е готина. Честито!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не мога да не се похваля!
Collapse
X
-
Бррр. Супер е на вид, ама аз вече искам да се отърва от мойта 147. Трябва да ти е дълбок джоба да го караш това.Като я гледам даже управление на аудиото от волана няма.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Честито Явка ! Със здраве да я карате и много безаварийни километри да минете. Красавица е .MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Благодаря на всичко за хубавите пожелания!Два дена се дупя по колата и много дреболии вкарах в ред. Даже и цд-то оправих днес. Още малко и ще сеъм доволен. Както казва един колега - вика: "с тебе си купуваме идеални кошници и по половин година се борим да ги направим коли..."Сега трябва да напазарувам поне две зимни гуми за отпред. Вероятно секънд хенд, че се поостъргах, а и още разходи ме чакат - еко такса, регистрация, ГО, масълце и филтри, по натам и ремъчета и ролки...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Благодаря на всичко за хубавите пожелания!Два дена се дупя по колата и много дреболии вкарах в ред. Даже и цд-то оправих днес. Още малко и ще сеъм доволен. Както казва един колега - вика: "с тебе си купуваме идеални кошници и по половин година се борим да ги направим коли..."Сега трябва да напазарувам поне две зимни гуми за отпред. Вероятно секънд хенд, че се поостъргах, а и още разходи ме чакат - еко такса, регистрация, ГО, масълце и филтри, по натам и ремъчета и ролки...http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Честито и от мен колега карал съм такава Алфа огън е голям кеф беше то каквато и кола да има човек си е все в разход ама нали за това са парите да се въртят а най важното е да ти пълни душата много безаварийни километри и газ на музиката.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
infineon написа:Yavor написа:Благодаря на всичко за хубавите пожелания!Два дена се дупя по колата и много дреболии вкарах в ред. Даже и цд-то оправих днес. Още малко и ще сеъм доволен. Както казва един колега - вика: "с тебе си купуваме идеални кошници и по половин година се борим да ги направим коли..."Сега трябва да напазарувам поне две зимни гуми за отпред. Вероятно секънд хенд, че се поостъргах, а и още разходи ме чакат - еко такса, регистрация, ГО, масълце и филтри, по натам и ремъчета и ролки...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Благодаря на всичко за хубавите пожелания!Два дена се дупя по колата и много дреболии вкарах в ред. Даже и цд-то оправих днес. Още малко и ще сеъм доволен. Както казва един колега - вика: "с тебе си купуваме идеални кошници и по половин година се борим да ги направим коли..."Сега трябва да напазарувам поне две зимни гуми за отпред. Вероятно секънд хенд, че се поостъргах, а и още разходи ме чакат - еко такса, регистрация, ГО, масълце и филтри, по натам и ремъчета и ролки...F31 BMW 320d
Коментар
-
Явка, наистина ако имаш затруднения със зимните гуми, вземи сложи сега една двойка KLEBER QUADRAXER отпред и пролетта още една отзад.Така спестяваш от смяна на гуми и джанти до края на живота на колата в теб, а от друга страна си имаш наистина кола със зимни гуми, които няма проблем да се кара и лятото.Аз лично имам опит с такива гуми и мога да потвърдя, че е много удачен вариант.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар